Shop

Viser et enkelt resultat

  • view Tilbud

    Maquis Gran Reserva Carménère 2015

    Maquis Gran Reserva Carménère 2015

    Maquis Gran Reserva Carménère 2015 skiller sig ud fra resten af ​​de chilenske Carménère, fordi den viser en mere blomstret og frisk side af denne sort. Det er en meget velsmagende vin. På næsen afslører den intense sorte frugtaromaer med nogle antydninger af salvie og rosmarin. På ganen føles den meget forfriskende og glat med en lang og vedvarende eftersmag.

    2015 var en særlig høst, fordi den havde en varm sommer og efterår, med mindre nedbør end det foregående år. Maquis havde et normalt udbytte, men en tidlig modning af druerne. Derfor valgte de at høste druerne tidligere end i 2014, så vinen opnåede en fin balance mellem friskhed og krop i vinen.

    Denne vin blev lavet af druer produceret på planter i mellem Tinguiririca og Chimbarongo-floderne på Maquis Estate, beliggende i hjertet af Colchagua Valley. Den to meter dybe alluvial jord med 25 % lerindhold er ideel til fremstilling af druer, der er modne og elegante med en ekstraordinær kompleksitet. Druerne til denne vin er 100% håndhøstet. Vinen har gæret i ståltanke ved lave temperature på 21-23 grader.

    Wine Enthusiast, 90 Points

    Tasting Panel, 90 Points

    Original price was: 159,00 kr..Current price is: 129,00 kr.. Tilføj til kurv
[]