Shop

Viser alle 10 resultater

  • view

    Joey Tensley Chardonnay 2017

    Joey Tensley Chardonnay 2017

    Joey Tensley Chardonnay 2017 er fantastisk Chardonnay til prisen! Joey har bevæget sig ud over sine Rhone-vine og gør det igen!

    2017 årgangen er frisk og dejlig. Denne vin stammer fra Californiens centrale kyst og tilbyder det bedste fra Monterey og Santa Barbara County.

    Citrus og mineralitet i duften, mens karamel og ristede nødder bringer rund og behagelig struktur i vinen.

    Denne vin er velbalanceret, energisk og pritsat efter en hverdags Chardonnay.

    Vinen har lagret i stå og en smule eg.

    Vinen har fået 91 point af Robert Parker

    150,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Martino Wines Superiore Malbec 2017

    Martino Wines Superiore Malbec 2017

    Martino Wines Superiore Malbec 2017

    Martino Wines Superiore Malbec 2017 er fra en vingård med en ubarmhjertig stræben efter at producere konsekvent høj kvalitet og interessante vine, Martino Wines bruger druesorter fra Argentina såvel som europæiske sorter til at skabe vine med kompleksitet og intensitet, der vil interessere de mest kræsne ganer, men som også forbliver tilgængelige og behagelige for alle vindrikkere.

    En malbec, der har en stor intensitet med blå, violette og sorte toner. På næsen finder vi aromaer af blomme, solbær og hindbær. Meget kompleks på grund af dens lagring på træ, der fremhæver noterne af nelliker, vanilje og tobak. I munden er den struktureret, med søde og afbalancerede tanniner. Lagringen på egetræsfade giver den personlighed, aromatisk kompleksitet og elegance.

    4,1 Stjerner på Vivino

    179,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Quinta Seara d'Ordens LBV 2017

    Quinta Seara d’Ordens LBV 2017

    Quinta Seara d’Ordens LBV 2017

    Quinta Seara d’Ordens LBV 2017 er en rigtig lækker portvin for et år hvor høsten var rigtig god. Vinen er lavet af nogle af de bedste druer fra Quintaen, som er fodtrådt efter den traditonelle metode. Portvinen har de sidste 4 år ligget på fade og er herefter kommet på flaske. De første ca 2 år i stålfade og herefter har den ligget ca 2 år på gamle træfade og udviklet sin sig yderligere.

    Vinen har en flot intens mørk rød farve, en duft af unge druer og skovbær. Vinen har en fin power med en dejlig frugtighed der giver en dyb sødme og rigtig god fylde i munden.

    Den kan nydes som den her men går også godt sammen med forskellige oste. Du kan også prøve at smage den til rødt kød, krydrede retter eller lidt mørk chokolade.

    Denne portvin er ufiltreret og vil danne bundfald over tid. Derfor kan den nemt gemmes i 15-20 år.

    4,2 stjerner på Vivino

    199,00 kr. Tilføj til kurv
  • view

    Brunello di Montalcino San Biagio Camigliano 2017

    Brunello di Montalcino San Biagio Camigliano 2017

    Brunello di Montalcino San Biagio Camigliano 2017 er en klassisk Brunello fra historisk ejendom, intens bouquet af moden sort frugt og kirsebær og en silkeblød afslutning.

    Vinen er naturligvis lavet 100% på Sangiovese Grosso og lagrer 24 måneder på store, franske og slavonske egetræsfade på 600 og 1200 liter og derefter 2 år på flaske inden den sendes på markedet.

    Vinen har en intens bouquet med duft af moden sort frugt, hvor især brombær og kirsebær dominerer. Hertil kommer strejf af skovbund og krydderier med en koncentreret og velbalanceret smag. Har en lang afslutning og passer perfekt til tungere retter som simreretter, vildt, kalv eller okse.

    Dekantér den gerne 1 time inden servering.

    Vinen holder 15% i alkohol.

    WineWherEver – Rasmus Christensen – 93 point
    Mad & Monopolet – 92 point
    DinVinGuide – 90 point
    DinVinGuide – GODT KØB
    4,0 Stjerner på vivino

    199,00 kr. Tilføj til kurv
  • view TR_Szamorodni_2017

    TR Szamorodni 2017 Tokaj

    TR Szamorodni 2017 Tokaj

    TR Szamorodni 2017 er en helt kanon dessert vin. Det høje indhold af sukker passer perfekt til de søde desserter.

    Vinen er lavet på botrytis-inficerede druer sammen med sunde druer. Resultatet er en vin med høj sukkerindhold (143 g/l) sammen med en fin alkohol på 11% og syreindhold på 7,5 g/l). Druerne er håndhøstet i hele klaser, hvorefter de er blevet presset nænsomt og naturgæret i 48 timer. Vinen har lagret 18 måneder på Ungarnske 300l fade. Flasket i Maj 2019 og frigivet til salg i slutningen af 2020.

    Denne vin er lavet på lokale druer hvor 90% er Furmint og 10% Hárslevelü.

    Vinen passer perfekt til søde desserter, skimmelost, foie gras, mørk chokolade og lignende.

    Meget lille kult production på bare 600! flasker. 

    OBS: Denne vin leveres i halvfalske 37,5 CL.

    4,2 Stjerner på Vivino

    229,00 kr. Tilføj til kurv
  • view

    Brunello di Montalcino Camigliano 2017

    Brunello di Montalcino Camigliano 2017

    Brunello di Montalcino Camigliano 2017 er en anmelderrost Brunello fra historisk ejendom, intens bouquet af moden sort frugt og kirsebær og en silkeblød afslutning.

    Vinen er naturligvis lavet 100% på Sangiovese Grosso og lagrer 24 måneder på store, franske og slavonske egetræsfade på 600 og 1200 liter og derefter 2 år på flaske inden den sendes på markedet.

    Den meget intense bouquet er fyldt med duft af moden, sort frugt så som brombær og sorte kirsebær og strejf af krydderier og skovbund, smagen er koncentreret og velafbalanceret med et snert af mineralitet i den lange afslutning.

    Dekantér den gerne 1 time inden servering.

    Vinen holder 15% i alkohol.

    Ligesom de andre vine fra Camigliano har denne også fået en del gode ratings med på vejen:

    James Suckling – 92 point
    International Wine Report – 92 point
    Luca Gardini – 92 point
    Winescritic.com – 92 point
    DinVinGuide – GODT KØB
    DinVinGuide – 92 point
    4,1 Stjerner på Vivino

    229,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tilbud

    Bodega Garzón Petit Clos Cabernet Franc 2017

    Bodega Garzón Petit Clos Cabernet Franc 2017

    Bodega Garzón Petit Clos Cabernet Franc 2017 er en af Bodega Garzons top vine på 100% Cabernet Franc fra en særlig mark der kaldes block 127.

    Dette er Bodega Garzons bedste mark med de bedste Cabernet Franc druer som de dyrker. En utrolig kompleks vin som viser det bedste Cabernet-franc druen formår!

    Vinen får 12 måneder på Franske egetræsfade. Vinen er næsten sort i farven, og byder på en meget kompleks smag og aroma med mørke noter af brombær og urter. Vinen har et super langt lagringspotentiale!

    Vinen har fået mange gode anmeldelser:

     96 point af Tim Atkin, 94 point af Decanter, 94 point af Descorchados, 93 point af James Suckling, 4,1 stjerner på Vivino

    299,00 kr. Tilføj til kurv
  • view TR Aszú 2017

    TR Tokaji Aszú 2017

    TR Tokaji Aszú 2017

    TR Tokaji Aszú 2017 er noget af det bedste søde dessertvin på markedet. Det er ikke uden grund det bliver kaldt kongernes vin.

    Vinen er lavet på 90% Furmint og 10% Hárslevelü. Aszú druerne lå sammen med mosten i 48 timer hvorefter de blev nænsomt presset. Gæringen var naturgær over 1,5 måned. Efter gæring har vinen lagt på mellem plus ristet ungarnsk eg i 24 måneder.

    Resultatet er en vin med 160 g/l sukker, en god syre på 6,5 g/l og en alkohol på 9,5%. En god duft af abrikos, honning og marzipan. Eftersmagen bliver hængende i flere minutter.

    Vinen passer rigtig godt til søde desserter, paté, skimmelost eller bare som et glas for sig selv.

    Utrolig lille kult produktion på bare 700! flasker

    OBS: Denne vin leveres i halvfalske 37,5 CL.

     

    299,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2018

    Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2017 Magnum

    Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2017 Magnum

    Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2017 Magnum er en kraftfulde Amarone som helt sikkert vil glæde elskere af store, intense rødvine takket være dens overdådige smagsprofil og velstrukturerede karakter. Duften åbner med antydninger af lys rød kirsebær, solbær og mørke blommer, der suppleres af tørret frugt, tobak og cigarkasse fra fadlagringen. På ganen er der dybe, koncentrerede smagsnoter af mørke frugter med noter af mørk chokolade, kaffe og mokka samt en fyldig krop, blød tekstur og faste tanniner.

    Efter at Corvina, Corvinone og Rondinella-druerne er høstet, tørres de traditionelt i 90-110 dage for at koncentrere sukkerindholdet og smagen. Druerne gæres og lagres derefter på barriques i 30 måneder og efterfølgende 8 måneder på flaske. Den velbyggede struktur gør denne vin velegnet til langvarig modning i vinkælderen i de kommende 10+ år, og den kan også nydes nu sammen med kraftige røde kødretter som boeuf bourguignon eller en ribeye-bøf.

    Vinen er lavet på 55% Corvina, 35% Corvinone og 10% Rondinella, og holder 16% i alkohol.

    4,2 Stjerner på Vivino

    Vinen leveres i eksklusiv trækasse ved 1 flaske

    729,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2018

    Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2017 Dobbelt Magnum

    Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2017 Dobbelt Magnum

    Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2017 Dobbelt Magnum er en kraftfulde Amarone som helt sikkert vil glæde elskere af store, intense rødvine takket være dens overdådige smagsprofil og velstrukturerede karakter. Duften åbner med antydninger af lys rød kirsebær, solbær og mørke blommer, der suppleres af tørret frugt, tobak og cigarkasse fra fadlagringen. På ganen er der dybe, koncentrerede smagsnoter af mørke frugter med noter af mørk chokolade, kaffe og mokka samt en fyldig krop, blød tekstur og faste tanniner.

    Efter at Corvina, Corvinone og Rondinella-druerne er høstet, tørres de traditionelt i 90-110 dage for at koncentrere sukkerindholdet og smagen. Druerne gæres og lagres derefter på barriques i 30 måneder og efterfølgende 8 måneder på flaske. Den velbyggede struktur gør denne vin velegnet til langvarig modning i vinkælderen i de kommende 10+ år, og den kan også nydes nu sammen med kraftige røde kødretter som boeuf bourguignon eller en ribeye-bøf.

    Vinen er lavet på 55% Corvina, 35% Corvinone og 10% Rondinella, og holder 16% i alkohol.

    4,2 Stjerner på Vivino

    Vinen leveres i eksklusiv trækasse ved 1 flaske

    1.399,00 kr. Tilføj til kurv
[]