Shop

Viser 1–12 af 13 resultater

  • view Tilbud Augustus Vino Rosso 2018

    Augustus Vino Rosso 2018

    Augustus Vino Rosso 2018

    Augustus Vino Rosso 2018 er endnu en af de fantastiske vine fra Accordini Igino.

    Augustus er en elegant og stærk rødvin, med stor drikkeglæde. Blød og silkeagtig, en vin der er virkelig velafbalanceret. Perfekt matchet med forretter med kødsaucer, spansk skinke og mellemlagrede oste.

    Druerne er sen høstet. Igino venter på druernes fysiologiske modenhed, så skærer de vinskudene, der bærer klaserne, og vi lader dem sidde på planten indtil midten af ​​november. Derefter høster og vinificerer de med kold gæring i 30 dage. Ved at bruge denne særlige teknik kan de opnå en vin, der vil være mindre syrlig på ganen og med en mere intens smag.

    Farven er helt rubinrød. I luften fornemmer man en dejlig krydret vin med noter af røde bærfrugter som solbær, blåbær og kirsebær. I smagen har vi en kraftig og meget elegant direkte vin med en vedvarende struktur.

    Vinen er lavet på Corvina, Rossignola og Croatina. Den har kun lagret på ståltanke, og holder 14,5% i alkohol.

    69,00 kr. Tilføj til kurv
  • view

    The Blend Il Bello Rosso 2018

    The Blend Il Bello Rosso 2018

    The Blend Il Bello Rosso 2018 er et unikt blend af de 3 kendte italienske druer Sangiovese, Nero d’Avola og Corvina. Høstet fra de områder i Italien hvor druerne gør sig bedst, Sangiovese-druen i Toscana, Corvina-druen i Veneto og Nero d’avola fra Sicilien og derefter gæring og modning på ståltank, hvilket giver en mørk og kraftig vin som er blødt afrundet.

    Her er masser af mørke bær i den intense og afrundede smag, som er behagelig og meget rund.

    Har lagret 6 måneder på fad og derefter 6 måneder på flaske. Holder 14% i alkohol.

    Har fået 99 point af både Luca Maroni og Italian Wine Guy.

    79,00 kr. Tilføj til kurv
  • view TR Dry 2018

    TR Dry 2018 Tokaj

    TR Dry 2018 Tokaj

    TR Dry 2018 Tokaj, er vingårdens estate hvidvin. Den bliver lavet hvert år af en blanding af Furmint og Hárslevelü druer. Denne årgang er 80% Furmint og 20% Hárslevelü som er håndhøstet den 1. september. Herefter bliver druerne nænsomt presset i hele klaser og naturgæret i ståltanke.

    30% af vinen kommer herfter på 300l træfade i 8-9 måneder. De resterende 70% lagre på ståltanke inden den færdige vin bliver blandet og tappet på flaske i sommeren 2019.

    Resultatet er en tør hvidvin med god syre og noter af æble, citrus, fersken og mandler. Holder 14% i alkohol.

    Økologisk vindyrkning både i marken og i vinkælderen.

    139,00 kr. Læs mere
  • view Paolo Cottini Scriba IGT Passito Veneto 2018

    Paolo Cottini Scriba IGT Passito Veneto 2018

    Paolo Cottini Scriba IGT Passito Veneto 2018

    Paolo Cottini Scriba IGT Passito Veneto 2018 er en dessertvin som er lavet ved at blande Corvina 50%, Corvinone 30%, Rondinella 10%, Rebo 10%. Paolo Cottini er for nylig begyndt at producere denne vin i stedet for den traditionelle Recioto della Valpolicella, og vi synes, den er langt bedre! På nuværende tidspunkt er produktionen begrænset, og markedet er primært lokalt. Navnet Scriba henviser til den vintradition, der går i arv fra generation til generation i Cottini-familien.

    Vinen har en intens rubinrød farve. Duften byder på en imponerende eksplosion af modne røde frugter som rosiner, dadler og derefter fuldt modne brombær. Vinen er beriget med antydninger af kanel, sukkerede mandler, candyfloss og yderligere hasselnød. Smagsmæssigt overrasker vinen med sin krop og harmoni, hvor sødmen aldrig bliver for overvældende, takket være en elegant og frisk syrenote, der giver drikkevenlighed og lang eftersmag.

    Den kan kombineres med alle slags tørre kager og blå oste.

    4,0 Stjerner på Vivino

    Halvflaske 37,5 cl

    149,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Quinta Seara d'Ordens LBV 2017

    Quinta Seara d’Ordens LBV 2018

    Quinta Seara d’Ordens LBV 2018

    Quinta Seara d’Ordens LBV 2018 er en rigtig lækker portvin både i dag og om mange år. Vinen er lavet af nogle af de bedste druer fra Quintaen, som er fodtrådt efter den traditonelle metode. Portvinen har de sidste 4 år ligget på fade og er herefter kommet på flaske. De første 2 år i stålfade og herefter har den ligget ca 2 år på gamle træfade og udviklet sin sig yderligere.

    LBV 2018 er et rigtig godt glas nu, og mere tilgængelig end 2017, men dens høje kvalitet gør at den også kan gemmes i mange år, hvor den vil udvikle sig, udvise større modenhed og dermed ændre sit udtryk.

    Vinen har en flot intens mørk rød farve, en duft af unge druer og skovbær. Vinen har en  dejlig frugtighed og en dyb sødme samtidig med at vi fornemmer en stor fylde og underliggende power.

    Den kan nydes som den her men går også godt sammen med forskellige oste. Du kan også prøve at smage den til rødt kød, krydrede retter eller lidt mørk chokolade.

    4,4 stjerner på Vivino

    199,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tilbud

    Joey Tensley Syrah Colson Canyon 2018

    Joey Tensley Syrah Colson Canyon 2018

    Joey Tensley Syrah Colson Canyon 2018 er 3. årgang af denne vin hvor Joey Tensley har haft marken. De købte marken tilbage i 2016 og har siden da haft fuld kontrol over produktionen af vine fra denne mark.

    Det er en vin der på disse 3 år kun er blevet bedre og bedre. Prøv blot at se nogle af anmeldelser længere nede på siden her. Det taler helt for sig selv!

    Denne kølige årgang gav druerne masser af tid til at hænge på vinstokken og udvikle smag og tekstur. Dette års Colson leverer den frugt, vi forventer år efter år, sammen med krydret, kødfuld og pebret kvalitet, der smukt balancerer vinen. Denne vin har evnen til at lagre 10+ år, men er også fantastisk allerede nu i sin ungdom.

    Vinen er lavet på 100% Syrah og har lagret 16 måneder på fortrinsvis gamle egefade (en meget lille del nye)

    Vinen har fået et hav af gode ratings for at nævne nogle:

    Jeb Dunnuck 97 point

    Wine Enthusiast 95 point

    Rober Parker 94 point

    Wine Spectator 94 point og nr 40 på top 100 listen i 2020!

    Vivino 4,1 stjerner

    299,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tilbud 2018 Cabernet Heart Arrow

    Dashe Cellars Cabernet Heart Arrow Ranch 2018

    Dashe Cellars Cabernet Heart Arrow Ranch 2018

    Dashe Cellars Cabernet Heart Arrow Ranch 2018 en en fantastisk Cabernet Sauvignon, produceret på marker der ligger i den nordlige del af Redwood Valley.

    Farven er meget mørk nærmest sort. Duften emmer af sorte kirsebær, brombær, violer, sort peber, grafit og mineraler. Smagen leder tankerne hen på et næsten Brodeaux lignende blend, super struktur med god syre og et sprektrum af kompleks frugtsmag. først smag af bær som også duften hentyder til og derefter går den mere over i skovbund, sorte kirsebær bly/blyant. Den slutter af med en lang efteramg af brombær, kirsebær mineraler og sort peber.

    Vinen er lavet på 95% Cabernet Sauvignon og 5% Merlot. Lagret 20 måneder på franske egetræsfade hvorfra 30% var nye.

    Vinen har fået 4,3 stjerner på Vivino 

    299,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2018

    Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2018

    Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2018

    Paolo Cottini Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2018 er en kraftfulde Amarone som helt sikkert vil glæde elskere af store, intense rødvine takket være dens overdådige smagsprofil og velstrukturerede karakter. Duften åbner med antydninger af lys rød kirsebær, solbær og mørke blommer, der suppleres af tørret frugt, tobak og cigarkasse fra fadlagringen. På ganen er der dybe, koncentrerede smagsnoter af mørke frugter med noter af mørk chokolade, kaffe og mokka samt en fyldig krop, blød tekstur og faste tanniner.

    Efter at Corvina, Corvinone og Rondinella-druerne er høstet, tørres de traditionelt i 90-110 dage for at koncentrere sukkerindholdet og smagen. Druerne gæres og lagres derefter på barriques i 30 måneder og efterfølgende 8 måneder på flaske. Den velbyggede struktur gør denne vin velegnet til langvarig modning i vinkælderen i de kommende 10+ år, og den kan også nydes nu sammen med kraftige røde kødretter som boeuf bourguignon eller en ribeye-bøf.

    Vinen er lavet på 55% Corvina, 35% Corvinone og 10% Rondinella, og holder 16% i alkohol.

    4,2 Stjerner på Vivino

    349,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tilbud

    Herman Story Shadow Canyon 2018

    Herman Story Shadow Canyon 2018

    Herman Story Shadow Canyon 2018 er endnu et powerhouse fra Herman Story. Druerne til denne vin kommer som navnet antyder fra Shadow Canyon som ligger lige ved siden af deres estate Vineyard “Chelle Mountain”. Winemaker Russel har arbejdet med Shadow Canyon marken siden 2006, og fået fantastiske vine ud af det lige siden. Marken ligger kun 8 miles fra havet, hvilket gør at temperaturen er 10-15 grader koldere end de typiske marker i Passo Robles.

    Vinen er lavet på 85% Syrah of 15% Grenache. Laget på 100% ny fransk eg i 24 måneder.

    Kan nemt gemmes indtil 2030. Det anbefales at dekantere mindst 30 min, hvis den drikkes nu.

    Super kultvin hvor der kun er produceret 335 kasser.

    Vinen har fået 4,4 stjerner på Vivino

    Vinen har fået 92 point ved Cellar Tracker

    425,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tilbud

    Herman Story White Hawk 2018

    Herman Story White Hawk 2018

    Herman Story White Hawk 2018 har været produceret siden 2005. 2018 er endnu en årgang der vælter kegler! Fantastisk Syrah der siden start er blevet produceret på Côte Rôtie stilen med op til 5% Viognier i blandingen. White Hawk vinmarken ligger på rullende bakker nær Los Alamos i Santa Barbara, Californien. Jordbunden består næsten primært af strandsand.

    Vinen er næsten 100% Syrah med en lille smule Viognier i. Den har lagret 2 år på 100% ny fransk eg.

    Kan nemt gemmes til mindst 2030. Hvis den drikkes nu, anbefales det at hælde på karaffel i mindst 30 min.

    En rigtig kultvin hvor der kun er produceret 370 kasser!

    Vinen har fået 4,4 stjerner på Vivino 

    Vinen har fået 92 point ved Cellar Tracker

    425,00 kr. Tilføj til kurv
  • view

    Argiano Brunello di Montalcino 2018

    Argiano Brunello di Montalcino 2018

    #1 – World’s Best Wine 2023 – WineSpectator

    Argiano Brunello di Montalcino 2018 har opnået en imponerende førsteplads på Wine Spectators Top 100 liste, hvilket understreger dens ekstraordinære kvalitet og appel. Denne rødvin fremviser en fascinerende buket af aromaer og smagsnoter, som elegant fletter sig sammen i en harmonisk helhed.

    I næsen mødes man af forførende dufte af kamfer, skovbær, mørke krydderier og ny læder, som sammen skaber en indbydende og kompleks aroma. Vinens primære temaer er nuancer af rose, jordbær og kirsebær, akkompagneret af vilde urter, mineralske toner og nuancer af nyslået hø. Denne sammensætning giver vinen en karakterfuld og indtagende profil.

    På ganen er Argiano 2018 præget af en strålende struktur og en lineær, livlig karakter. Den leverer modne smage af rød kirsebær, granatæble, malet nellike og peberkorn, som alle balanceres perfekt af en rygrad af sprød syre og stramme, fintkornede tanniner. Denne kombination resulterer i en vin, der er både racende og fuld af energi, hvilket kulminerer i en lang, mættet eftersmag.

    Samlet set er Argiano 2018 en vin, der både udfordrer og glæder sanserne, og repræsenterer det bedste inden for moderne vinproduktion. Dens elegante og dynamiske profil gør den til en fremragende ledsager til et bredt udvalg af retter, og en der vil blive husket og værdsat af enhver vinelsker.

    DKK 549,00 - DKK 399,00 ved mixkasse 6 flasker Tilføj til kurv
  • view

    Bevan Cellars Ontogeny 2018

    Bevan Cellars Ontogeny 2018

    Bevan Cellars Ontogeny 2018 er Russell Bevans mest populære vin i en udgave, som løfter den op på et helt nyt niveau. Det hemmelige blend af Russells enkeltmarker består hovedsageligt af Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc.

    Cabernet Sauvignon fra den røde Oakville-lermark Tench Vineyard lægger standarden, mens Cabernet Franc fra Sugarloaf Mountains stenede højder kombineret med intensitet og klasse i Merlot’en fra Wildfoote (Stags Leap) holder spændstigheden oppe. Jokeren er det vilde islæt og højdeintensiteten fra Sentinel Ridge på Howell Mountain, som samler vinen og tager dig på en helt vild smagsoplevelse.

    Den skal bare opleves!

     

    Jeb Dunnock –  99 point

    Robert Parker – 95 point

    Vivino – 4,5 stjerner

    850,00 kr. Tilføj til kurv
[]