Shop

Viser 1–12 af 15 resultater

  • view Tilbud Caleuche Reserva Cabernet Sauvignon 2019

    Caleuche Reserva Cabernet Sauvignon 2019

    Caleuche Reserva Cabernet Sauvignon 2019

    Caleuche Reserva Cabernet Sauvignon 2019 er lavet på 100% Cabernet Sauvignon fra Maule Valley i Chile. Beliggende mellem Andesbjergene og den chilenske kyst, nyder Maule-dalen godt af en betydelig temperaturvariation mellem dag og nat, regntiden er primært begrænset til vinteren, så sommeren er varm og tør. Disse forhold giver mulighed for at opnå sunde druer, med høj koncentrationer af farve, smag og aroma.

    Vinen har en lyd rubinrød farve. Næsen er intens med modne røde frugter, med strejf af svesker og krydderier. Samgen er delikat og frugtig, med god struktur og rigelige tanniner, der efterlader en sød fornemmelse. Lidt chokolade og røg i eftersmagen.

    OBS: Bland selv 6 flasker Caleuche rødvin til bare kr 75 pr flaske. Bland din kasse her. Eller se mere under Smagekasser.

    69,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tilbud Caleuche Reserva Merlot 2019

    Caleuche Reserva Merlot 2019

    Caleuche Reserva Merlot 2019

    Caleuche Reserva Merlot 2019 er lavet på 100% Merlot fra Maule Valley i Chile. Beliggende mellem Andesbjergene og den chilenske kyst, nyder Maule-dalen godt af en betydelig temperaturvariation mellem dag og nat, regntiden er primært begrænset til vinteren, så sommeren er varm og tør. Disse forhold giver mulighed for at opnå sunde druer, med høj koncentrationer af farve, smag og aroma.

    Vinen har en lys rubinrød farve. Næsen har aromaer af rød frugt som jordbær og kirsebær, der kommer frem med nogle krydderier og hints af tørrede grønne urter. Dette er en frisk og let drikkelig vin, der passer godt til mange retter den er også fantastisk at drikke uden noget til. Den har god syre og glatte tanniner, der balancerer frugtsmagene og smagen af let brugt fransk eg. Eftersmagen er meget blød og behagelig, med rød frugt og krydderier som står tilbage efter hver tår.

    OBS: Bland selv 6 flasker Caleuche rødvin til bare kr 75 pr flaske. Bland din kasse her. Eller se mere under Smagekasser.

    69,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tilbud Caleuche Reserva Malbec 2019

    Caleuche Reserva Malbec 2019

    Caleuche Reserva Malbec 2019

    Caleuche Reserva Malbec 2019 er lavet på 100% Malbec fra Maule Valley i Chile. Beliggende mellem Andesbjergene og den chilenske kyst, nyder Maule-dalen godt af en betydelig temperaturvariation mellem dag og nat, regntiden er primært begrænset til vinteren, så sommeren er varm og tør. Disse forhold giver mulighed for at opnå sunde druer, med høj koncentrationer af farve, smag og aroma.

    Vinen har en lys og intens violet rød farve. Lys og moden frugt på næsen med kirsebær, blåbær, jordbær, violer og et let strejf af krudt som typisk for Malbec-druen i Sydamerika. Dette er en frisk, koncentreret og letdrikkelig vin med velstrukturerede, søde tanniner. Denne Malbec er beregnet til at blive drukket ung. Mokka, brombær, kaffe og noget af den krudtrøg hænger i eftersmagen.

    OBS: Bland selv 6 flasker Caleuche rødvin til bare kr 75 pr flaske. Bland din kasse her. Eller se mere under Smagekasser.

    69,00 kr. Tilføj til kurv
  • view A'Terra Pinot Noir 2019

    A’Terra Pinot Noir 2019

    A’Terra Pinot Noir 2019

    Elegant, frugtig og slank pinot noir fra det sydlige Italien.

    Vinen har en behagelig duft af røde bær, urter og syltede frugter. Den er let-drikkelig med en ren smag af saftige røde bær, herunder kirsebær med et let mineralsk og urtet præg. Masser af frugt, behagelig let syre og medium fylde.

    Der er her tale om en yderst velsmagende Pinot Noir, der er mere ‘rig’ i stilen med intens og charmerende smag, hvor der er skruet op for de røde bær.

    79,00 kr. Tilføj til kurv
  • view TR Edes 2019

    TR Edés (sweet late harvest) 2019 Tokaj

    TR Edés (sweet late harvest) 2019 Tokaj

    TR Edés (sweet late harvest) 2019 Tokaj, er en dessertvin lavet på senthøstet druer fra Tokaj regionen i Ungarn. De er verdenskendte for deres dessertvine, og især deres Aszú som ofte kaldes kongernes vin.

    Denne Edés (som betyder sød på ungarnsk) er deres mindst søde vin i rækken af søde/dessert vine. Vinen er lavet på vinstokke med meget lavt udbytte på bare 1-1,5 kg pr plante. Druerne er hånd høstet i slutningen af oktober, nænsomt presset i hele klaser, og naturgæret i ståltanke. Vinen har lagret 8 måneder på 300L træfade.

    Resultatet er en sød hvidvin med 76g/l restsukker, en god syre og alkohol på 12%.

    En rigtig fin let frugtig vin der perfekt udtrykker hvad Tokaj er verdenskendt for. Passer godt til en sommeraften alene, eller til søde desserter. Passer også godt til stegte grøntsager, karamelliserede mad og grillet ost.

    4,1 Stjerner på Vivino

    129,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Domaine Henri Clerc Bourgogne Pinot Noir Emotion 2018

    Domaine Henri Clerc Bourgogne Pinot Noir Emotion 2019

    Domaine Henri Clerc Bourgogne Pinot Noir Emotion 2019

    Er der overhovedet plads til nytænkning i Bourgogne, som om nogen hylder de gamle vaner? Hos Henri Clerc har man modet og har slået sig sammen med den berømte sommelier Olivier Poussier (verdensmester). Sammen har de skabt denne nye Pinot Noir cuvée på basis af nøje udvalgte druer fra i snit 35 år gamle stokke, der troner i Puligny-Montrachet, Meursault og Savigny-les-Beaune.

    Vi er med andre ord ude i en blend, der overtræder nærmest hellige kommunegrænser. Men de slipper ualmindelig godt fra det! Her får du virkelig frugtfedme og elegance for alle pengene, som i parentes bemærket ikke er store i forhold til hvad man ellers kan løbe ind i for god Bourgogne.

    Stik snuden i glasset og du finder modne kirsebær, hindbær, ribs plus noter af violer, jord og krydderier. I munden har vinen en elegant krop med god fylde, der kredser om duftens noter. Rigtig meget at være glad for her. Vive la Révolution!

    DKK 249,00 - DKK 199,00 ved mixkasse 6 flasker Læs mere
  • view Treana red blend 2019

    Treana Red Blend 2019

    Treana Red Blend 2019

    Treana Red Blend 2019, er endnu en super vin fra Hope Family Wines. Man kan godt kalde den storebror til Troublemaker, og det siger altså ikke så lidt!

    Dette red blend af Cabernet Sauvignon og Syrah er Treanas flagskibsvin – og der er god grund til at være stolt! Dette er en blanding af nogle af de bedste druesorter, Paso Robles har at byde på: Cabernet og Syrah. Som forventet er dette en dyb og smagfuld vin med sorte bær, eg, vanille, bagekrydderier og sort te. Vinen udvikler sig i glasset og har en flot velafbalanceret syre, og den vil med fordel kunne gemmes i gode 10-15 år. Prøv den til en ribeye eller andre gode bøffer på grillen.

    Vinen har fået 4,3 stjerner på Vivino

    295,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Quinta Seara d'Ordens Vintage Port 2014

    Quinta Seara d’Ordens Vintage Port 2019

    Quinta Seara d’Ordens Vintage Port 2019

    Igen i år er Quinta Seara d’Ordens Vintage Port 2019 en lækker vintage portvin. I forhold til tidligere årgange, så er denne vintage mere elegant og en anelse mere tilgængelig allerede nu, men kan alligevel gemmes i mange år.

    Vintage 2019 har lidt andre karaktertræk fordi vejret har været anderledes end de seneste år. Derudover har winemakeren arbejdet på at gøre deres vintage lidt mere drikbar med det samme, uden at lade det gå udover udviklingspotentialet og holdbarheden i vinen. Som altid er det dog kun fremtiden der kan fortælle os hvor god denne vin kan blive, men historisk set så har vintage fra Seara d’Ordens udviklet sig godt, og deres første prisvindende vintage fra 2000 smager fantastisk nu men kan også fortsat udvikle sig.

    Drikkes den ung, kan den nydes sammen med forskellige krydrede retter, smagfuldt kød, kraftfulde oste eller lidt mørk chokolade. Drikkes den når den er blevet ældre, synes vi du i første omgang bare skal nyde denne dejlige portvin som den er.

    4,1 Stjerner på Vivino

    329,00 kr. Tilføj til kurv
  • view

    Bodega Chacra Cincuenta y Cinco Pinot Noir 2019

    Bodega Chacra Cincuenta y Cinco Pinot Noir 2019

    Bodega Chacra Cincuenta y Cinco Pinot, har ligesom storebroderen Trenta y Dos sit navn efter året for markens tilplantning, med andre ord består vinmarken af upodede Pinot Noir vinstokke tilplantet i 1955 (Cincuenta y Cinco).

    Årgang 2006 er første årgang der laves af Cincuenta y Cinco. Vinen kendetegnes ved sin dybde, intensitet og elegance, og er et udtryk for det unikke terroir i Patagonien, som måske har det bedste mikroklima for Pinot Noir druen i Sydamerika.

    Vinen er gæret i hele klaser ved meget lave temperaturer, hvilket forstærker vinens blomsterkarakteristika. Cincuenta y Cinco har den højeste mængde spænding af alle Chacra-vinene, mens den stadig bevarer en behagelig lethed. Der er en vidunderlig renhed i denne vin med tørrede jordbær og jod. Denne raffinerede rødvin har noter af knust blåbær og kirsebærfrugt med undertoner af røg, vildt og mineral. En fin længde i eftersmagen.

    Biodynamisk dyrket og holder 12% alkohol.

    98 point af James Suckling

    Vinen har fået 4,1 stjerner på vivino

    349,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Chacra Mainque Chardonnay 2020

    Bodega Chacra Mainque Chardonnay 2019

    Bodega Chacra Mainque Chardonnay 2019

    Bodega Chacra Mainque Chardonnay 2019 by J-M Roulot & P. Incisa er den ene af to hvide fra Bodega Chacra, som er produceret med druemateriale fra deres egne og partneres vinmarker.

    Vinen laves i Partnerskab med Jean Marc Roulot fra Domaine Roulot i Meursault. Druerne dyrkes efter økologiske og biodynamiske principper.

    Druerne høstes tidligt for ikke at blive udsat for høj varme så syren og friskheden bevares.

    Vinen modnes på gamle og nye fade fra Domaine Roulet i Meursault i Bourgogne. Duft og smag er tydelig tropiske frugter, æble, pære, citrus og med en snert af salt i eftersmagen.

    Lidt atypisk for Chardonnay har denne vin ikke gået igennem maloatisk andengæring. Det betyder vinen fremstår mere frugtig og med god syre, i forhold til mange andre Chardonnay vine.

    James Suckling – 96 Point

    Vivino – 4,2 Stjerner

    350,00 kr. Læs mere
  • view

    Caymus Mer Soleil Pinot Noir Reserve 2019

    Caymus Mer Soleil Pinot Noir Reserve 2019

    Caymus Mer Soleil Pinot Noir Reserve 2019 er fra vinmarken af samme navn Mer Soleil, som har fået navn efter to af de naturkræfter, som influerer på vækstbetingelserne – havet (mer) og solen (soleil). Marken ligger i Santa Lucia Highlands tæt ved Monterey og Stillehavskysten. Her får druerne både en let kølende tåge fra havet morgen og aften og varme solfyldte eftermiddage.

    Den dybe røde farve afslører med det samme, at det her er vin, der vil noget. Og når du stikker snuden i glasset, bliver du mødt med gavmilde mængder af brombær, hindbærtærte, kaprifolium, rosenblade, violer og Cherry Coke. Smagen er klart til den saftige og dybe side med bagte kirsebær, friske jordbær, tranebær og en lille vaniljehilsen fra fadene.

    Klart med oppe i toppen af californisk Pinot Noir.

    Vinen har fået 93 Point af Wine Enthusiast

    3,9 Stjerner på Vivino

    DKK 375,00 - DKK 299,00 ved mixkasse 12 flasker Tilføj til kurv
  • view Domaine Pierre Gelin Fixin Village 2018

    Domaine Pierre Gelin Fixin Village 2019

    Domaine Pierre Gelin Fixin Village 2019

    Domaine Pierre Gelin Fixin Village 2019 fra Fixin er måske ikke den mest profilerede kommune i Côte D’or, men kvaliteten er ikke langt fra Gevrey-Chambertin. Det er priserne til gengæld, så her kan du godt begynde at gnide dig i hænderne. Winemaker Pierre-Emmanuel Gélin skruer den sammen af Pinot Noir fra 35 år gamle vinstokke, der er blevet plejet efter alle kunstens regler og det er han sluppet rigtig godt fra.

    Der høstes plus sorteres ved håndkraft og alle klaser afstilkes inden presning. Der bruges kun naturlig gær og mosten får lov at modne rundt 20 måneder på franske egefade.

    Ud er kommet en smuk rubinrød vin, der kommer med duften af mørke kirsebær, oliven, trøffel, røg, ingefærbrød og jord. Smagen er robust og rustik med tydelige noter af mørke kirsebær, mokka, lakrids og krydderier. Helt klart en vin der udtrykker sit terroir … og gør det med høj klasse.

    DKK 399,00 - DKK 349,00 ved mixkasse 6 flasker Tilføj til kurv
[]