Shop

Viser 1–12 af 14 resultater

  • view Tilbud TR_MUST_2021

    TR Must 2021 (Alkoholfri)

    TR Must 2021 (Alkoholfri)

    TR Must 2021 (Alkoholfri) er en alkoholfri “vin” lavet på Furmint druen. Efter høsten er druerne er de blevet presset og derefter pasteuriseret for at undgå gæring. Resultatet er en fin duremost med god syre og sukkerindhold.

    En super “vin” man kan blande op med lidt danskvand og få en lækker liflig drik uden alkohol. Anbefalet 2:3 blandingsforhold. Kan også toppes op med en skive lime eller appelsin.

    Passer også rigtig godt som en god ingrediens i cocktails.

    Kan holde sig 2-3 dage i køleskabet efter åbning.

    Økologisk vindyrkning både i marken og i vinkælderen.

    49,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tilbud Caleuche Sauvignon Blanc 2021

    Caleuche Sauvignon Blanc 2021

    Caleuche Sauvignon Blanc 2021

    Caleuche Sauvignon Blanc 2021 er lavet på 100% Sauvignon Blanc fra Maule Valley i Chile. Beliggende mellem Andesbjergene og den chilenske kyst, nyder Maule-dalen godt af en betydelig temperaturvariation mellem dag og nat, regntiden er primært begrænset til vinteren, så sommeren er varm og tør. Disse forhold giver mulighed for at opnå sunde druer, med høj koncentrationer af farve, smag og aroma.

    Vinen har en attraktiv bleg citronfarve med subtile grønne nuancer. Aromaer af citron og grapefrugt, hvid fersken og en meget intens tropisk karakter kommer frem i glasset. En meget frisk og ung mundfornemmelse med afbalanceret syre i ganen, hvor citrusfrugten og den tropiske frugt igen er til stede. Yderst behagelig og indbydende vin. Drik den til fisk og skaldyr, sommersalater eller alene i solen i parken eller på stranden.

    60,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tilbud Caleuche Reserva Sauvignon Blanc 2021

    Caleuche Reserva Sauvignon Blanc 2021

    Caleuche Reserva Sauvignon Blanc 2021

    Caleuche Reserva Sauvignon Blanc  2021 har en lys lysegul farve med forførende grønlige nuancer. I næsten fornemmer man citrus, med noter af grapefrugt, appelsinblomster og et strejf af passionsfrugt.

    Frisk, krydret og med god volumen. Lokkende tropisk smag og en god frugt til syrebalance.

    Druerne er 100% håndhøstet. 20% af vinen har lagt på franske egetræsfade og de resterende 80% på ståltank i

    Vinen passer godt til:  Fjerkræ – Skaldyr – Kylling – Asparges.

    Nydes bedst afkølet til 10 grader. Kan drikkes nu og frem til 2027

    65,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tilbud Caleuche Reserva Syrah 2021

    Caleuche Reserva Syrah 2021

    Caleuche Reserva Syrah 2021

    Caleuche Reserva Syrah 2021 er lavet på 100% Syrah fra Maule Valley i Chile. Beliggende mellem Andesbjergene og den chilenske kyst, nyder Maule-dalen godt af en betydelig temperaturvariation mellem dag og nat, regntiden er primært begrænset til vinteren, så sommeren er varm og tør. Disse forhold giver mulighed for at opnå sunde druer, med høj koncentrationer af farve, smag og aroma.

    Vinen har flotte lilla nuancer som er typisk for Syrah. Ren frugtsmag af kirsebær, boysenbær, brombær, blåbær, med strejf af hvid peber og vanilje. Bred mundfølelse, saftigt på ganen og lette tanniner gør denne til en frisk og letdrikkelig vin, der passer godt til en bred vifte af fødevarer. En medium fyldig, frugtig vin med medium vedholdenhed og antydninger af søde tranebær i afslutningen.

    OBS: Bland selv 6 flasker Caleuche rødvin til bare kr 75 pr flaske. Bland din kasse her. Eller se mere under Smagekasser.

    69,00 kr. Tilføj til kurv
  • view

    Primitivo Puglia Diciotto Gradi 18% 2021

    Primitivo Puglia Diciotto Gradi 18% 2021

    Primitivo Puglia Diciotto Gradi 18% 2021 er en usædvanlig vin, der som navnet antyder holder hele 18% alkohol!
    Efter håndhøstning af druerne presses de nænsomt og gærer ved lave temperaturer i 45 til 60 dage. Normalt vil gæringen stoppe ved 15-16% alkohol men ved brug af udvalgte gærtyper er det muligt at opnå en vin med op til 18% alkohol.

    Resultatet er en dyb, mørkerød vin med en intens bouquet af balsamiske og frugtige noter af modne mørke bær, ristede valnødder, sveskemarmelade og nuancer af mørk chokolade, tobak, kanel og rosenblade.

    Smagen er dyb, fyldig, rund og balanceret, hvor noter fra bouqueten går igen. Vinens gode struktur, med perfekt afstemt syre og mineralitet gør vinen til en elegant ledsager til et godt stykke kød.

    Vinen nydes bedst efter dekantering og ved 18-20 grader.

    Vinen har fået 99 point af Italian Wine Guy
    Vinen har fået 4,1 stjerner på Vivino

    99,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Martino Wines Norcelo Malbec 2021

    Martino Wines Norcelo Malbec 2021

    Martino Wines Norcelo Malbec 2021

    Martino Wines Norcelo Malbec 2021 er fra en vingård med en ubarmhjertig stræben efter at producere konsekvent høj kvalitet og interessante vine, Martino Wines bruger druesorter fra Argentina såvel som europæiske sorter til at skabe vine med kompleksitet og intensitet, der vil interessere de mest kræsne ganer, men som også forbliver tilgængelige og behagelige for alle vindrikkere.

    Vinen præsenterer en attraktiv dyb rød farve med dybe sorte toner. På næsen, skovsorte frugter og røde bær, der minder om blomme. Subtile lag af chokolade og cedertræ. Smagen er frugtig, frisk og rund, med venlige og søde tanniner. Blød vin, som inviterer dig til at få et ekstra glas.

    109,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Martino Wines Malbec 2021

    Martino Wines Malbec 2021

    Martino Wines Malbec 2021

    Martino Wines Malbec 2021 er fra en vingård med en ubarmhjertig stræben efter at producere konsekvent høj kvalitet og interessante vine, Martino Wines bruger druesorter fra Argentina såvel som europæiske sorter til at skabe vine med kompleksitet og intensitet, der vil interessere de mest kræsne ganer, men som også forbliver tilgængelige og behagelige for alle vindrikkere.

    Farven er intense med lyse violette toner, vinen har aromaer af frisk rød frugt i næsen, der er noter der minder om violer og små noter af tobak og chokolade. Smagen har en elegant indgang som er frisk, kompleks, med en rigtig god finish. En let drikkelig vin som invitere til et glas mere.

    129,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Martino Wines Cabernet Franc 2021

    Martino Wines Cabernet Franc 2021

    Martino Wines Cabernet Franc 2021

    Martino Wines Cabernet Franc 2021 er fra en vingård med en ubarmhjertig stræben efter at producere konsekvent høj kvalitet og interessante vine, Martino Wines bruger druesorter fra Argentina såvel som europæiske sorter til at skabe vine med kompleksitet og intensitet, der vil interessere de mest kræsne ganer, men som også forbliver tilgængelige og behagelige for alle vindrikkere.

    Farven på denne vin er dyb rød med dybe sorte toner. Noter af sorte frugter, krydderier og rød peber er værdsat på næsen. vinens lagring på træfade gør denne vin mere komplet på næsen og i munden, hvilket bidrager med noter af chokolade og vanilje, hvilket resulterer i en salig, lang og afbalanceret vin.

    129,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tiraki Pinot Noir 2021

    Tiraki Pinot Noir 2021

    Tiraki Pinot Noir 2021

    Tiraki Pinot Noir 2021 fra Marlborough, New Zealand er lavet på 100% Pinot Noir fra Tiraki’s egne marker fra Oldstone Vineyard.

    En kompleks og koncentreret Pinot Noir med aroma af kirsebær, mørke krydderier og violer. På ganen blander sorte kirsebær og blomme sig med subtil krydret eg og silkebløde tanniner, der giver vinen struktur og samtidig bevarer elegancen.

    Druerne er høstet i hånden, hvor størstedelen blev afstilket og derefter gæret i store åbne ståltanke. 10% af af druerne blev tilsat som hele klaser for at opnå en god friskhed til den endelige vin. Vinen har lagret på fransk eg i 11 måneder, hvorfra 20% var ny eg.

    Passer godt til charcuterie, fjerkræ, tatar, lam og grillet grøntsager.

    199,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Treana Chardonnay 2021

    Treana Chardonnay 2021

    Treana Chardonnay 2021

    Treana Chardonnay 2021 er et super skud på stammen fra Hope Family Wines. Chardonnay når det er bedst! En smuk frodig hvidvin, denne Chardonnay er en smuk medium fyldig vin, der viser Treana’s signatur noter af cremet karamel. På Tungen bliver den vægtede mundfølelse opfulgt med frisk honning, sommermelon og en smule citron. Vinen afsluttes med dvælende noter af mineralitet og frisk syre for at balancere.

    Den forrige årgang af vinen blev et kæmpe hit i Danmark, og 2021-årgangen lever til fulde op til forgængeren! Mellemfyldig med kun en enkelt måned i ny eg – og 7 måneder i neutral eg. Den er supernem at nyde og endnu nemmere at matche til mad. Hvis du ikke er til de tunge Chardonnayer, men gerne vil have lidt fylde, så er dette din vinmakker!

    Servér den for eksempel til røget eller friskbagt laks.

    Vinen er lavet på 100% Chardonnay, som er høstet i oktober 2021. Holder 14,5% alkohol

    Vinen har fået 4,2 stjerner på Vivino

     

    199,00 kr. Læs mere
  • view

    El Enemigo Chardonnay 2021

    El Enemigo Chardonnay 2021

    El Enemigo Chardonnay 2021 er en af Argentinas mest populære hvidvine – med god grund!

    Vinen har domineret anmeldernes hitlister flere år i træk, og bliver rost til skyerne for sin høje kvalitet, komplekse nuancer og skarpe pris.

    Denne Chardonnay fra El Enemigo-serien, rummer et bred palette af modne citrusfrugter, æbler, melon og smør i smagen. Næsen bærer præg af lette krydderier kombineret med fyldige og velintegreret strejf af vanilje fra de franske egetræsfade. Vinen afsluttes med en lang, cremet og mineralsk finish. Farven er strågylden fra den lange fadlagring på franske egetræsfade. En superflot Chardonnay fra El Enemigo.

    Vinen har fået et hav af ratings. For at nævne nogle få:

    James Suckling – 97 point
    Tim Atkin – 93 point
    Vinen har fået 4,3 stjerner på Vivino

    219,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Caymus Suisun The Walking Fool Red Blend 2021

    Caymus Suisun The Walking Fool Red Blend 2021

    Caymus Suisun The Walking Fool Red Blend 2021

    Caymus Suisun The Walking Fool Red Blend 2021, er en super indbydende Zinfandel-baseret sag, der har fået selskab af Petite Sirah. Al frugt kommer fra Suisun Valley AVA, som ligger klods op ad Napa Valley i sydøst gående retning. Suisun er kun en sjettedel størrelse af Napa, men byder på nærmest identiske jord- og vejrforhold. Så der er alle forudsætninger for at skabe blændende vin.

    The Walking Fool er ingen undtagelse. Winemaker Jenny Wagner anvender en blanding af amerikanske og franske egefade til modningen, som kører over 16 måneder. Ud kommer en charmerende rustik vin der har masser på hjerte.

    Duften kommer især med mørke kirsebær, blåbær, cigarkasse, sødligt læder og strejf af frisk timian. Smagen kommer med en opstemt friskhed, hvor kirsebær, mørke blommer, nybagt brød og mørk chokolade med likør dominerer. Samtidig har den en fin blødhed, der gør den yderst drikkeklar fra start. Et glas der vil sprede smil hos rigtigt mange!

    4,2 Stjerner på Vivino

    DKK 349,00 - DKK 279,00 ved mixkasse 12 flasker Tilføj til kurv
[]