Shop

Viser alle 10 resultater

  • view Caleuche Rosé Syrah 2020

    Caleuche Rosé Syrah 2022

    Caleuche Rosé Syrah 2022

    Caleuche Rosé Syrah 2022 har en mørk pink farve, som er meget typisk for Syrah druen. På trods af farven er dette en tør vin, med noter af jordbær, rabarber, og en smule citrus. Den er frisk i smagen med en god fylde og har en perfekt afbalancering af sødme og tørhed. Dette er en rosé som vil frembringe lidt solskin på en kedelig vinterdag, men passer selvfølgelig super godt til de varmere dage i solen på terrassen.

    En vin der passer rigtig godt til Sushi, omelet, sandwich eller en kylling wrap. Kan også bare nydes alene i solen eller som en velkomstdrink.

    Bør drikkes indenfor de næste 1-2 år.

    Serveres bedst ved 8-10 grader

    79,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Cantine San Giorgio Rosso Puglia Tinazzi 2022

    Cantine San Giorgio Rosso Puglia Tinazzi 2022

    Cantine San Giorgio Rosso Puglia Tinazzi 2022

    Cantine San Giorgio Rosso Puglia Tinazzi 2022 er med sine 18% alkohol noget af en kraftkarl.

    I Apuliens bagende sol kan Primitivo-druen (eller Zinfandel som den kaldes i USA og oftere og oftere også i Italien) opnå uhørte sukkerniveauer, hvorfor den endelige vin ligeledes kan nå så høje alkoholprocenter som her.

    Hvad det charmerende sydlandske klima også kan, er at fremtrylle en moden og saftmættet frugt, som giver krop til procenterne.

    Cantine San Giorgio har med snedig fadbehandling krydret vinen, så dens udtryk fuldendes. Her er saft og kraft i hver og en mundfuld! God fornøjelse!

    99,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Borgo Al Pascolo Chardonnay Trevenezie 2022

    Borgo Al Pascolo Chardonnay Trevenezie 2022

    Borgo Al Pascolo Chardonnay Trevenezie 2022

    Borgo Al Pascolo Chardonnay Trevenezie 2022 er en helt fantastisk Chardonnay.

    Druerne til denne vin kommer fra den historiske region Tre Venezie. Eller Triveneto som den også kaldes – et helt fantastisk skønt område bestående af de tre mindre regioner Venezia Euganea, Venezia Giulia og Venezia Tridentina.

    Med Chardonnay Trevenezie ønsker Borgo al Pascolo at lave international Chardonnay og lykkes med det efter alle kunstens regler. Med besnærende fadpræg (3 måneder på fad), god mundfylde og en liflig friskhed fra druens naturlige syre, er denne italienske hvidvin et godt køb af de rigtig gode. Mon ikke at de fleste vil vende tilbage efter mere?

    Vinen har fået 95 Point af Italian Wine Guy

    99,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Borgo Al Pascolo Chianti Nuova Generazione 2022

    Borgo Al Pascolo Chianti Nuova Generazione 2022

    Borgo Al Pascolo Chianti Nuova Generazione 2022

    Borgo Al Pascolo Chianti Nuova Generazione 2022 kommer fra Panzano i Chianti fra syd-vestvendte marker der ligger omkring 300 meter højde over havets overflade.

    Høsten foregår så sent som muligt, så druerne er optimalt modne og mange af druerne, når at blive let indtørrede inden høst. Det giver fylde og sødmefuld frugt, lidt a la stilen i ripasso og amaronevine.

    Vinen lagres 6 måneder på fade og 6 måneder på flaske inden den kommer på markedet. Vinen dufter skønt af moden sødmefuld mørk frugt; blommer, sorte kirsebær, brombær.

    Vinen er lavet på 90% Sangiovese og 10% Merlot.

    99,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Paolo Cottini Valpolicella Classico 2022

    Paolo Cottini Valpolicella Classico 2022

    Paolo Cottini Valpolicella Classico 2022

    Paolo Cottini Valpolicella Classico 2022 er en vin der er lavet til at blive drukket ung. Vinen er fremstillet af de bedste Corvina-, Corvinone- og Rondinella-druer, der høstes i de første 10 dage af oktober og gæres på traditionel vis. Denne vin udtrykker i al sin enkelhed historien om Valpolicella-området. Kan nydes alene i et glas eller i løbet af et måltid til fx Pasta, pizza, italiensk pølse eller bløde oste.

    Vinen har en rubinrød farve med en fin duft af iris og violer, efterfulgt af granatæble, solbær og hasselnød. I smagen er den fast og velstruktureret, med unge tanniner, der er godt integreret mellem den alkoholiske del og en fremragende frisk-umami komponent. Frugtig og mineralisk afslutning.

    En let drikkelig vin til sommerens arrangementer. Drik den let afkølet ved 14-16 grader og følg udviklingen hvis du kan nå det inden flasken er tom.

    119,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tiraki Sauvignon Blanc 2022

    Tiraki Sauvignon Blanc 2022

    Tiraki Sauvignon Blanc 2022

    Tiraki Sauvignon Blanc 2022 fra Marlborough, New Zealand er lavet på 100% Sauvignon Blanc fra Tiraki’s egne marker fra Oldstone Vineyard.

    Vinen er lys i farven næsten gennemsigtig som krystalklart vand. En elegant og kompleks Marlborough Sauvignon Blanc velduftende næse med flere lag af melon, grapefrugt, guava, ferskenkerne, varme sten og røgfyldte nuancer. I smagen har vi strejf af tropiske frugter, som grapefrugt, passionfrugt, melon og citrongræs. Fyldig, tør og velsmagende på ganen med god koncentration, der fører til en lang mineralsk finish.

    Nyd som aperitif på en varm sommerdag eller match med noget hvid fisk fra havet!

    4,2 Stjerner på Vivino

    DKK 149,00 - DKK 125,00 ved mixkasse 6 flasker Tilføj til kurv
  • view Paolo Cottini Lugana 2022

    Paolo Cottini Lugana 2022

    Paolo Cottini Lugana 2022

    Paolo Cottini Lugana 2022 er halmgul med et grønt skær. Duften er det straks nuancer af hvide blomster, citrusfrugter og tropiske frugter, efterfulgt af mere komplekse noter af mandel og hvid peber med en fin touch af aromatiske urter. En fyldig hvidvin med varme og vedvarende, frisk og harmonisk smag, i overensstemmelse med aromaerne.

    Ideel til at ledsage aperitiffer på grund af sin friske aroma, men den passer også godt til forretter, pasta- og fiskeretter som ørred og andre fiskeretter. Den egner sig især til at ledsage bløde oste, der ikke er for modne eller kraftige. Passer også glimerende til lyst kød.

    Vinen er lavet på den loakel drue Trebbiano di Lugana, holder 12,5% alkohol og har gæret på ståltanke inden den kom på flaske hvor den lagrede 3 måneder inden frigivelse.

    Som alle vine fra Paolo Cottino er druerne høstet i hånden

    3,9 stjerner på Vivino

    149,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Paolo Cottini Zore Spumante brut Blanc de noir 2022

    Paolo Cottini Zore Spumante brut Blanc de noir 2022

    Paolo Cottini Zore Spumante brut Blanc de noir 2022

    Paolo Cottini Zore Spumante brut Blanc de noir 2022 er en mousserende vin som er frisk, fin og delikat med frugtige og citrusagtige nuancer. Corvina-druer som denne er lavet på gæres til hvidvin og der anvendes Charmat-metoden. Mosten filtreres og køles ned for at undgå oxidation.

    Vinen er halmgul i farven med et sølvskær i kanten. I næsen får man aromaer af citrus med blomsterdufte af jasmin og citursfrugter. I smagen har vi de samme nuancer med en god friskhed og syre.

    Vinen er lavet på 100% håndhøstet Corvina druer, gæret på tank inden den har lagt 3 måneder på flaske inden frigivelse.

    Vinen holder 12% alkohol.

    179,00 kr. Tilføj til kurv
  • view

    Tiraki Chardonnay 2022

    Tiraki Chardonnay 2022

    Tiraki Chardonnay 2022 er sidste skud på stammen fra de gode folk hos Tiraki, vinen er lavet på 100% Chardonnay fra Tiraki’s egne marker fra Oldstone Vineyard.

    En kompleks og koncentreret chardonnay, denne vin har en næse af citrus med noter af citroncreme og lime, suppleret med mere modne frugtnoter af nektarin og fersken. Dybere nede i lagene har vinen antydninger af ristet eg, vanilje og ristede nødder, vinen har en naturlig frugtsødme, der balancerer syren og giver en lang, ren eftersmag.

    Druerne til denne vin er håndhøstet og presset i hele klaser. Vinen har lagt 12 måneder på små og store egetræsfade hvor 20% af dem var nye. Vinen kom på flaske i marts 2023

    Madparning: Lækker sammen med sauterede vilde svampe, helstegt havtaske på grillen eller kylling og porre tærte.

     

    199,00 kr. Tilføj til kurv
  • view Tilbud

    Belle Glos Balade Pinot Noir 2022

    Belle Glos Balade Pinot Noir 2022

    Belle Glos Balade Pinot Noir 2022 er en dyb og kompleks Pinot Noir fra enkeltmark beliggende ganske tæt på Stillehavskysten. Her får stokkene den kølige brise fra havet og samtidig godt med sol, så forholdene er noget nær ideelle her. På grund af temperaturen bliver druerne ikke så store, men hvad de mangler i størrelse, har de i smagskoncentration.

    Winemaker Joe Wagner valgte at afstilke alle klaser inden presning og lod vinen modne i 12 måneder på franske egefade, hvoraf 60% var helt nye.

    Den dybe blodrøde farve afslører med det samme, at det her er vin, der vil noget. Og når du stikker snuden i glasset, bliver du mødt med gavmilde mængder af brombær, hindbærtærte, kaprifolium, rosenblade, violer og Cherry Coke. Smagen er klart til den saftige og dybe side med bagte kirsebær, friske jordbær, tranebær og en lille vaniljehilsen fra fadene. High five her fra.

    Produceres i en meget begrænset mængde og sælges kun til restauranter. Men fordi vi er så flinke, fik vi lov til at få nogle få kasser. Vi takker stadigvæk.

    Vinen har fået 4,3 stjerner på Vivino

    Vinen har fået 93 point af Wine Enthusiast

    350,00 kr. Tilføj til kurv
[]