Shop

Viser 1–12 af 13 resultater

 • view

  Oscar Haussmann OH01 Riesling Semi Sweet

  Oscar Haussmann OH01 Riesling Semi Sweet

  Oscar Haussmann OH01 Riesling Semi Sweet er lavet på udvalgte druer fra området Rhinen i Tyskland. Denne Riesling er frisk og liflig i sin karakter. Druerne presses forsigtigt og saften gennemgår en kølig fermentering for at fremhæve de primære, friske noter i den endelige vin. Duften er aromatisk med noter af hvide blomster, røde æbler og fersken. Smagen er lige så elegant med noter af jasmin, røde æbler og solmoden fersken, afbalanceret af en flot mineralsk syre. Denne vin vil gå perfekt til eksempelvis asiatiske retter med fisk eller fjerkræ, desserter – eller som aperitif på terrassen.

  Vinen holder 9,5% alkohol.

  4,0 stjerner på vivino

  79,00 kr. Tilføj til kurv
 • view

  Oscar Haussmann OH01 Riesling Dry

  Oscar Haussmann OH01 Riesling Dry

  Oscar Haussmann OH01 Riesling Dry er lavet på udvalgte druer fra området Rhinen i Tyskland. Denne Riesling er frisk og liflig i sin karakter. Druerne presses forsigtigt og saften gennemgår en kølig fermentering for at fremhæve de primære, friske noter i den endelige vin. Duften er aromatisk med noter af hvide blomster, grønne æbler og hvid fersken. Smagen er lige så elegant med noter af jasmin, grønne æbler og hvid fersken, afbalanceret af en flot mineralsk syre. Denne vin vil gå perfekt til lette retter med fisk eller fjerkræ – eller som aperitif på terrassen.

  Vinen holder 11% i alkohol.

  79,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Oscar Haussmann OH01 Pinot Noir

  Oscar Haussmann OH01 Pinot Noir

  Oscar Haussmann OH01 Pinot Noir

  Oscar Haussmann OH01 Pinot Noir, er en Tysk Pinot Noir som brager frem! Om man vælger at kalde druen ved sit tyske navn – Spätburgunder – eller bibeholder druens franske navn – Pinot Noir – er underordnet. Denne sarte og forfriskende elegantier har i Tyskland og særligt nær Rhinen fundet terroir, som netop fremelsker druens så naturlige kvaliteter.

  Som kvalitetsproducenten Oscar Haussmann selv skriver på sin hjemmeside, er Pinot Noir en drue med en ‘stærk karakter’, hvorfor vinhuset også ser det som dets væsentligste rolle at lade den karakter fremstå så uspoleret som muligt. Med al dens forfriskende frugtighed og charmerende krydring. Ja, hvem ved? Måske bliver Pinot Noir en sport, der som med fodbold altid ender med, at Tyskland vinder.

  Passer perfekt som aperitif eller til barbecue, fisk, fjerkræ (lyst kød), gris, lette grillretter, sommerretter eller vegetar

  79,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Oscar Haussmann OH01 Pinot Noir Rosé

  Oscar Haussmann OH01 Pinot Noir Rosé

  Oscar Haussmann OH01 Pinot Noir Rosé

  Oscar Haussmann OH01 Pinot Noir Rosé er en frisk og læskende Rosé. Duften er forførende og delikat med nuancer af friske jordbær, hindbær med undertoner af lyse blomster og kølige ribs. Smagen er forfriskende, harmonisk og frugtig med noter af røde bær og en behagelig balanceret syre.

  Haussmanns Rosé er et oplagt valg som aperitif eller til at ledsage lette retter som salater, fisk, skaldyr, pasta og lette grillretter.

  79,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Quinta Seara d'Ordens Fine Ruby

  Quinta Seara d’Ordens Fine Ruby

  Quinta Seara d’Ordens Fine Ruby

  Quinta Seara d’Ordens Fine Ruby har en rigtig god smag af bær og har en fin fyldighed. Druerne stammer fra 3 forskellige høstninger som hjælper med at skabe lidt kompleksitet med både noter af helt unge bær og samtidig lidt modenhed og fin sødme. Vinen er lavet og opbevaret på ståltanke inden den er kommet på flaske.

  Dette er en dejlig portvin både til hverdag og weekend og man får meget kvalitet til en rigtig god pris.

  Portvinen er klar til at drikke nu, men kan fint holde sig i nogle år, og kan oven i købet udvikle sig lidt yderligere.

  Nyd den som den er, eller prøv at drikke den sammen med noget ost med kraftig smag f.eks Gorgonzola eller med lidt mørk chokolade.

  109,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Quinta Seara d'Ordens Fine Tawny

  Quinta Seara d’Ordens Fine Tawny

  Quinta Seara d’Ordens Fine Tawny

  Quinta Seara d’Ordens Fine Tawny er en god basis portvin i en rigtig fin kvalitet.

  Du får en godt glas portvin der både indeholder noget god sødme og lidt syre til at balancere smagen. Du kan finde noter af tørret frugt og nødder.

  Vinen kommer fra en blanding af dejlige portugisiske druer der er fodtrådt på traditionel vis. Den har været lagret i ca 5 år på træfade, hvoraf noget af tiden har været på franske egetræsfade.

  Nyd portvinen som den er, server den evt. til lidt ost eller prøv den til et dejligt stykke kage

  Vi anbefaler at den opbevares ved stabil temperatur og serveres ved 12-16 grader.

  115,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Quinta Seara d'Ordens Reserva Ruby

  Quinta Seara d’Ordens Ruby Reserva

  Quinta Seara d’Ordens Ruby Reserva

  Quinta Seara d’Ordens Ruby Reserva er en dejlig Ruby reserva med en intens smag af bær som giver en god fyldig portvin. Druerne stammer fra 3 forskellige høstninger og der er således tale om et blend som er ca 3 år i gennemsnit. I vinen indgår der LBV som er blevet fodtrådt og har ligget på egetræsfade. Det er således en Ruby reserve af meget høj kvalitet!

  Portvinen er klar til at drikke nu, men kan fint holde sig i nogle år. Den er filtreret og vil derfor ikke blive bedre af at ligge.

  Nyd den som den er, eller prøv at drikke den sammen med noget blåskimmelost, rødt kød eller lidt mørk chokolade.

  149,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Quinta Seara d'Ordens Tawny 10 års

  Quinta Seara d’Ordens Tawny 10 års

  Quinta Seara d’Ordens Tawny 10 års

  Quinta Seara d’Ordens Tawny 10 års er en skøn portvin i høj kvalitet. Det er et blend af forskellige årgange med en gennemsnitsalder på mindst 10 år. Ifølge Seara d’Ordens er den gennemsnitlige alder reelt over 15 år! Vinen har været lagret på egetræsfade, som har været med til at give den en smuk farve og dens dejlige smag.

  Portvinen dufter af blandt andet blomme, citrusfrugt og har en kompleks smag med noter af tørret frugt, karamel og en smule krydderi. Den har en dejlig lang eftersmag.

  Prøv den og se hvad du synes den smager af.

  Nyd portvinen som den er, eller server den evt. til lidt blåskimmelost, ristede mandler eller bare lidt god mørk chokolade.

  4,2 Stjerner på Vivino

  219,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Quinta Seara d’Ordens Hvid Tawny 10 års

  Quinta Seara d’Ordens Hvid Tawny 10 års

  Quinta Seara d’Ordens Hvid Tawny 10 års

  Quinta Seara d’Ordens Hvid Tawny 10 års er en super lækker 10 års hvid portvin som kan måles sig med mange andre producenters ældre hvide portvine. Portvinen er en blanding af forskellige årgange, således at vinen mindst har en gennemsnitlig alder på 10 år – rent faktisk så er den 14 år. . Portvinen har siden den blev produceret og indtil den blev tappet, ligget på træfade, hvilket har været med til at udvikle den skønne smag. Først 11 år på store træfade og derefter 3 år i små franske træfade.

  Den er fyldig og har samtidig en fin frisk elegance over sig. Vi kan dufte appelsin, vanilje, nødder og en smule blomme.

  Når vi smager den, rammes vores smagsløg af en dejlig kompleksitet hvor vi kommer til at tænke på blandt andet orange og nødder men kan ane at der også smag af nogle krydderurter.

  Nyd den som den er, eller server den sammen med en god sommerdessert.

  500 ml flaske

  4,0 Stjerner på Vivino

  239,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Bonanza lot 4

  Bonanza Cabernet Sauvignon Lot 5

  Bonanza Cabernet Sauvignon lot 5

  Hvis du er til Caymus men synes den er lige dyr nok til at drikker hver dag, så kommer Bonanza Cabernet Sauvignon lot 5 til undsætning.

  En helt fantastisk vin. Den skal ikke tage noget fra selve Caymus flagskibet, men dette kommer tæt på til 1/3 del af prisen.

  Med god grund går den derfor også under navnet baby-Caymus.

  Vinen har fået 4,0 stjerner på Vivino

  DKK 249,00 - DKK 199,00 ved mixkasse 12 flasker Tilføj til kurv
 • view Quinta Seara d'Ordens Tawny 20 års

  Quinta Seara d’Ordens Tawny 20 års

  Quinta Seara d’Ordens Tawny 20 års

  Quinta Seara d’Ordens Tawny 20 års er en virkelig lækker sag i tårnhøj kvalitet. Den er blendet af forskellige årgange med en gennemsnitsalder på mindst 20 år. Ifølge Seara d’Ordens indeholder den blandet andet en del vin der er over 60 år gammelt og den vil uden problemer blive godkendt som en 30 års Tawny!

  Portvinen har ligget på egetræsfade, hvilket har været med til at give den en smuk farve og udvikle dens lækre smag. Den har en helt fantastisk balance mellem sødme og syre, der gør man altid lige kan drikke et glas mere. Vi synes den dufter af blandt andet blomme samt appelsin og har en kompleks smag med noter af tørret frugt og nødder. Prøv den og se hvad du synes den smager af.

  Nyd portvinen som den er, eller prøv den f.eks. til crème Brûlée, danske jordbær eller bare lidt god mørk chokolade.

  500ML flaske.

  4,4 Stjerner på Vivino

  399,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Quinta Seara d’Ordens Hvid Tawny 20 års

  Quinta Seara d’Ordens Hvid Tawny 20 års

  Quinta Seara d’Ordens Hvid Tawny 20 års

  Quinta Seara d’Ordens Tawny 20 års er en helt vild lækker 20 års hvid portvin som klart må være en af de bedste på markedet. Det er en helt særlig hvid portvin fra det exclusive portvinshus Seara d’ Ordens.

  Denne Limited edition 20 års hvid portvin er kun produceret i meget begrænset antal.

  Denne hvide 20 års portvin er meget fyldig og har på trods af en intens dyb smag, også en friskhed og elegance over sig. Man kan godt smage at det er storesøsteren til portvinshusets ellers fantastiske 10 års hvid. Samme stil og høje kvalitet, men med endnu mere “tryk på”.

  Når vi smager den, rammes vores smagsløg af en dejlig kompleksitet, hvor vi kommer til at tænke på blandt andet orange og nødder, og faktisk også lidt rosin, som normalt optræder sjældnere i hvide portvine.

  500 ml flaske

  449,00 kr. Tilføj til kurv
[]