Shop

Corvina

Corvina-druen er en italiensk drue, der hovedsageligt dyrkes i Veneto-regionen i det nordlige Italien. Corvina-druen er en vigtig ingrediens i nogle af de mest berømte italienske vine, såsom Amarone og Valpolicella.

Corvina-vine er kendt for deres høje syreindhold, høje tanniner og aromaer af kirsebær og røde bær. Valpolicella-vine, som er lavet primært af Corvina-druen, er en tør og frugtagtig vin med en let krop og bløde tanniner. Amarone-vine, der også er lavet af Corvina-druen, er mere fyldige, med højere alkoholprocenter og en rig, kompleks smag med noter af mørk frugt, chokolade og krydderier.

Corvina-vine er en god ledsager til en bred vifte af mad, herunder rødt kød, vildt, modne oste og krydrede retter. Valpolicella-vine er især god til at ledsage pastaretter og lette kødretter, mens Amarone-vine fungerer godt med tungere kødretter, steg og vildt.

I Veneto-regionen er Corvina-druen ofte blandet med andre lokale druesorter som f.eks. Rondinella og Molinara for at skabe en unik smag, og den anvendes også i produktionen af ​​Ripasso og Recioto-vine. Corvina-druen har en vigtig rolle i den italienske vinindustri og producerer nogle af de mest elskede og eftertragtede vine fra Italien.

Viser alle 7 resultater

 • view The Blend Il Bello Rosso 2018

  The Blend Il Bello Rosso 2018

  The Blend Il Bello Rosso 2018

  The Blend Il Bello Rosso 2018 er et unikt blend af de 3 kendte italienske druer Sangiovese, Nero d’Avola og Corvina. Høstet fra de områder i Italien hvor druerne gør sig bedst, Sangiovese-druen i Toscana, Corvina-druen i Veneto og Nero d’avola fra Sicilien og derefter gæring og modning på ståltank, hvilket giver en mørk og kraftig vin som er blødt afrundet.

  Her er masser af mørke bær i den intense og afrundede smag, som er behagelig og meget rund.

  Har lagret 6 måneder på fad og derefter 6 måneder på flaske. Holder 14% i alkohol.

  Har fået 99 point af både Luca Maroni og Italian Wine Guy.

  79,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Valpolicella Classico Superiore Le Bessole 2019

  Valpolicella Classico Superiore Le Bessole 2019

  Valpolicella Classico Superiore Le Bessole 2019

  Valpolicella Classico Superiore Le Bessole 2019 er en klassisk Valpolicella fra Accordini Igino.

  Vinen har en rubinrød farve og intense aromaer i næse omslutter sanserne og lokker dig til at tage en tår efter tår. Lugten har en bred vifte af aromaer, fra røde bær og modne kirsebær til rosiner og urter.

  Smagen er fyldig, afbalanceret, med krydrede noter. Rig og blød i ganen med en glat, elegant finish.

  Vinen er lavet på Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella og Rossignola.

  Vinen har lagret 6 måneder på franske egetræsfade. Dette giver den mulighed for at udvikle særlige komplekse aromaer og smag, som gør det til det ideelle match til grillet rødt kød, stege og halvmodne oste.

  Nyd den let afkølet ved 14-16 grader.

  135,00 kr. Læs mere
 • view Augustus Vino Rosso 2018

  Augustus Vino Rosso 2018

  Augustus Vino Rosso 2018

  Augustus Vino Rosso 2018 er endnu en af de fantastiske vine fra Accordini Igino.

  Augustus er en elegant og stærk rødvin, med stor drikkeglæde. Blød og silkeagtig, en vin der er virkelig velafbalanceret. Perfekt matchet med forretter med kødsaucer, spansk skinke og mellemlagrede oste.

  Druerne er sen høstet. Igino venter på druernes fysiologiske modenhed, så skærer de vinskudene, der bærer klaserne, og vi lader dem sidde på planten indtil midten af ​​november. Derefter høster og vinificerer de med kold gæring i 30 dage. Ved at bruge denne særlige teknik kan de opnå en vin, der vil være mindre syrlig på ganen og med en mere intens smag.

  Farven er helt rubinrød. I luften fornemmer man en dejlig krydret vin med noter af røde bærfrugter som solbær, blåbær og kirsebær. I smagen har vi en kraftig og meget elegant direkte vin med en vedvarende struktur.

  Vinen er lavet på Corvina, Rossignola og Croatina. Den har kun lagret på ståltanke, og holder 14,5% i alkohol.

  135,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018

  Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018

  Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018

  Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018 fra Accordini Igino er en super Ripasso til prisen. Det er Amarones lillebror, og denne Ripasso slår mange Amaroner af tronen.

  Den præsenterer frugtagtige noter i næsen – kirsebær først og fremmest – som blander sig med lækre krydrede aromaer. Farven er intens rubinrød.
  i munden er der stærkt garvesyre og let skarp, den minder om den kraftfulde karakter af Amarone uden at miste sin blødhed og drikkelighed.
  Anbefales også til lysere kød og ost som den traditionelle parring til grillet rødt kød.

  Server den ved 16-18 grader efter en times iltning, og den vil åbne sig helt perfekt.

  Vinen er lavet på Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella og Rossignola. og har lagret 12 måneder på franske egetræsfade.

  Vinen holder 15% alkohol.

  Vinen har fået 4,0 stjerner på Vivino

  149,00 kr. Læs mere
 • view Corvina Veronese Le Bessole 2017

  Corvina Veronese Le Bessole 2017

  Corvina Veronese Le Bessole 2017

  Corvina Veronese Le Bessole 2017 fra Accordini Igino er lavet på druen Corvina som også er en af de klassiske druer i Amarone. En præcis udvælgelse af de bedste klaser i vingården, sammen med brugen af ​​autoktone druer, giver en god struktur og tanniner til vinen og hjælper den med at få et bedre resultat af lagringsprocessen på egetræsfade. Druerne efterlades til tørring i en kort periode på bare 30 dage, og efter en blød presning sker en langsom gæring i rustfri ståltanke. Derefter lagres vinen yderligere 30 dage på brugte (1 gang) franske egetræsfade, og lægges i ståltanke indtil den tappes på flaske.

  Farven er meget mørk rød, hvor man nærmest ikke kan se igennem.

  I næsen her den komplekse og omsluttende buket som præsenterer en række afbalancerede aromaer, som minder om noter af brombær, surkirsebær, modne kirsebær og krydrede noter af røgelse, hvid peber og kakao. Lagringen af vinen på fade giver vinen nogle ristede noter af kakao og vanilje, der balancerer dens aroma.

  Dette er en vin med fantastisk struktur. Intens og vedholdende, fuld og afbalanceret ved hver tår. Det omslutter din gane og giver elegance og behagelighed.

  Perfekt serveringstemperatur er 16 grader til denne vin.

  Vinen har fået 4,2 stjerner på Vivino

  175,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Amarone Della Valpolicella 2017 Le Besolle

  Amarone Della Valpolicella 2017 Le Bessole

  Amarone Della Valpolicella 2017 Le Bessole

  Amarone Della Valpolicella 2017 Le Bessole fra Accordini Igino er en fantastisk klassisk Amarone.

  Denne vins store personlighed og karakter kommer til udtryk gennem krydrede aromaer og en intens rubinrød farve med strejf af rød granat.

  I smagen udvikler sig med hver tår og udløser fornemmelser af frugt konserveret i alkohol, lakrids og en generelt blød, harmonisk smag.

  Det perfekte match til grillet kød, stege og lagrede oste.

  Vinen har fået 4,0 stjerner på Vivino

   

  295,00 kr. Tilføj til kurv
 • view Amarone della Valpolicella Classico Riserva Gino Cordin 2012

  Amarone della Valpolicella Classico Riserva Gino Cordin 2012

  Amarone della Valpolicella Classico Riserva Gino Cordin 2012

  Amarone della Valpolicella Classico Riserva Gino Cordin 2012 fra Accordini Igino er bare en vild vin. Igino er kendt for flere af deres Amaroner, hvor denne er helt i toppen.

  En højkoncentreret Amarone med fantastisk struktur kun produceret i et begrænset parti med nummererede flasker.

  Farven er dyb rubinrød. Lugten byder på aromaer af surkirsebær, frugt konserveret i alkohol og krydderier med yderligere noter af vanilje, tobak, lakrids og sort peber.

  Smagen er feisty, men fløjlsagtig, med fornemmelser af små røde bær og strejf af vanilje. Produceret i bakkerne i Moron i byen Negrar, i jord rig på mergel, calcium og silicium. Vinmarkerne vender fra øst til vest.

  Vinen har efter tørring lagt 24 måneder på fransk eg, og derefter 24 måneder på ståltanke før den kom på flaske. Den holder en alkoholprocent på 15,5%.

  Server gerne vinen ved 18 grader.

  Vinen har fået 4,4 stjerner på Vivino

  Vinen har fået 93 point af Decanter

  489,00 kr. Læs mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få mail 1-2 gange om måneden om nye vine og spændende årgange.

[]