Shop

Tempranillo er en blå druesort, der primært dyrkes i Spanien. Den er især kendt for at være hoveddruen i nogle af Spaniens mest ikoniske vine, som fx Rioja og Ribera del Duero. Tempranillo giver vine, der typisk har en dyb farve og en medium til høj syre, samt en god struktur og tanniner.

Tempranillo kan også give forskellige smagsnuancer, afhængigt af hvor i Spanien druerne dyrkes. I Rioja-regionen er vinene typisk frugtagtige og har noter af vanilje og krydderier, mens vinene fra Ribera del Duero ofte er mere tanninholdige og har noter af mørke bær og lakrids.

Vine lavet på Tempranillo passer rigtig godt til mad med kraftige smage, som fx oksekød, lam og vildt. De går også godt sammen med røget og krydret mad samt stærke oste. En klassisk spansk ret som fx paella er også en god match til en vin på Tempranillo.

Viser alle 3 resultater

 • view Tilbud

  Ramos-Paul 2005

  Ramos-Paul 2005

  Ramos-Paul 2005 har flere lag med en intens rubin rød farve. Meget lys med masser af gardiner, hvilket gør at vi forventer en vis blødhed i ganen.

  Vinen dufter af aromaer af modne sorte frugter som samles til perfektion med lækre krydderier. Dens udvikling i glasset fører til mere komplekse noter, hvor guddommelige chokolade og brændt træ giver en fantastisk velholdende duft.

  Vinen smager som en eksplosion af power lige når den kommer i munden første gang. Smagen har en lang eftersmag af friskhed, mens den stadig holder en imponerende struktur. 

  Original price was: 295,00 kr..Current price is: 225,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud

  Ramos-Paul 2006

  Ramos-Paul 2006

  Topvinen og anden årgang af Ramos-Paul 2006. Produceret af vinhuset af samme navn.

  Høstet i 2006, derefter har den tilbragt 36 måneder på franske egetræsfade hvorfra 90% af dem var nye. Vinen er kommet på flaske i 2009 hvor den har tilbragt 7 år yderligere før den kom til salg på markedet. En del af filosofien er først at frigive vinen når de reelt er klar til at blive drukket, derfor har denne årgang også været 10 år undervejs før den kom på markedet.

  Vinen har flere lag med en intens rubin rød farve. Meget lys med masser af gardiner. Vinen dufter af aromaer af modne sorte frugter som samles til perfektion med lækre krydderier. Dens udvikling i glasset fører til mere komplekse noter, hvor chokolade og vanilje giver en fantastisk duft. God struktur i vinen lige når den kommer i munden, den har en meget høj grad fra friskhed på trods af 3 års fadlagring og alderen. 

  En helt igennem lækker vin som har fået tid både på fad og i flasken, så den er helt perfekt, nu hvor den er kommet til salg.

  Vinen har på Vivino fået 4,4 i rating

  Vinen har fået 92 point af Robert Parker

  Original price was: 295,00 kr..Current price is: 225,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud Smagekasse Ramos-Paul 3 stk 2005 & 3 stk 2006

  Smagekasse Ramos-Paul 3 fl. 2005 & 3 fl. 2006

  Smagekasse Ramos Paul

  3 flasker Ramos Paul 2005 og 3 flasker Ramos Paul 2006 Samlet pris kun kr 1.500

  Vi har lavet denne smagekasse så man kan smage de to vine op mod hinanden. Der er en mindre forskel på de to vine, bla. deres lagring på fad i hhv 18 og 36 måneder. Der er også forskel på druesammensætningen i de to årgange.

   

  Original price was: 1.770,00 kr..Current price is: 1.500,00 kr.. Tilføj til kurv
[]