Italienske Favoritter Smagekasse 12 Flasker

1.149,00 kr.

Italienske Favoritter Smagekasse 12 Flasker

Italienske Favoritter Smagekasse 12 Flasker er en smagekasse med 5 af vores bedst sælgende og best ratede rødvine fra Italien. Alt sammen i en fantastisk kasse med 2-3 flasker af hver til bare 1.149 kr. Det er under kr 100 pr flaske! Og så med gratis fragt. 

Kassen består af:

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 3525 Kategorier: , , Product ID: 3525

Beskrivelse

Italienske Favoritter Smagekasse 12 Flasker

Italienske Favoritter Smagekasse 12 Flasker er en smagekasse med 5 af vores bedst sælgende og best ratede rødvine fra Italien. Alt sammen i en fantastisk kasse med 2-3 flasker af hver til bare 1.149 kr. Det er under kr 100 pr flaske! Og så med gratis fragt. 

Kassen består af:

2 flasker – Montedidio Antorino Primitivo 2021

Montedidio Antorino Primitivo 2021, er lavet på primitivo, en af de ældste og mest udbredte originale druetyper i Salento-området, som blev introduceret i Italien af de antikke grækere, der først landede på den apuliske kyst og begyndte deres italienske kolonisering.

Navnet Primitivo henviser til den tidlige modning af druerne, som undertiden begynder allerede i slutningen af august.

Salento-områdets stærke sol og de tydelige temperaturændringer mellem dag og nat, passer Primitivo perfekt.

Druerne høstes i de sene timer om eftermiddagen og i de første timer tidligt om morgenen for at undgå at udsætte druer for den svimlende varme, og for at bevare vinens friskhed og aromaer. Vinen ar lagret på ståltanke

Resultatet er en fyldig, men frisk vin, meget frugtagtig og med en blød og vedvarende smag.

Vinen har fået 98 point af Luca Maroni

Vinen har fået 4,0 stjerner på Vivino

 

3 flasker – The Blend Il Bello Rosso 2018

The Blend Il Bello Rosso 2018 er et unikt blend af de 3 kendte italienske druer Sangiovese, Nero d’Avola og Corvina. Høstet fra de områder i Italien hvor druerne gør sig bedst, Sangiovese-druen i Toscana, Corvina-druen i Veneto og Nero d’avola fra Sicilien og derefter gæring og modning på ståltank, hvilket giver en mørk og kraftig vin som er blødt afrundet.

Her er masser af mørke bær i den intense og afrundede smag, som er behagelig og meget rund.

Har lagret 6 måneder på fad og derefter 6 måneder på flaske. Holder 14% i alkohol.

Har fået 99 point af både Luca Maroni og Italian Wine Guy.

99P – Luca Maroni:”Sensations: at these levels of concentration and softness, at these levels of winemaking purity, every note that this marvellous wine brings to mind is the elegance and the aroma of its native grape. An extractive consistency with notes of blackberry jam and a sweetness of oak scents wrapped in pure candy icing. A wine of nature and great winemaking technique makes it superfine”

 

3 flasker – Primitivo Puglia Diciotto Gradi 18% 2021

Primitivo Puglia Diciotto Gradi 18% 2021 er en usædvanlig vin, der som navnet antyder holder hele 18% alkohol!

Første skridt til at nå de 18% starter i vinmarken, hvor druerne tørrer naturligt på vinstokken i 3-4 uger under Puglias varme sol. I denne proces tørrer druerne gradvist således at sukkerindholdet og smagsaromaerne koncentreres i druerne.

Efter håndhøstning af druerne presses de nænsomt og gærer ved lave temperaturer i 45 til 60 dage. Normalt vil gæringen stoppe ved 15-16% alkohol men ved brug af udvalgte gærtyper er det muligt at opnå en vin med op til 18% alkohol.

Resultatet er en dyb, mørkerød vin med en intens bouquet af balsamiske og frugtige noter af modne mørke bær, ristede valnødder, sveskemarmelade og nuancer af mørk chokolade, tobak, kanel og rosenblade.

Smagen er dyb, fyldig, rund og balanceret, hvor noter fra bouqueten går igen. Vinens gode struktur, med perfekt afstemt syre og mineralitet gør vinen til en elegant ledsager til et godt stykke kød.

Vinen nydes bedst efter dekantering og ved 18-20 grader.

Vinen har fået 99 point af Italian Wine Guy

Vinen har fået 4,1 stjerner på Vivino

 

2 flasker – Piani Castellani Di Uve Stramature 18%

Piani Castellani Di Uve Stramature 18% er lavet på håndhøstede Bonarda druer, som er høstet i det sene efterår for naturligt at sikre en højere koncentration af sukker og aroma i druerne.

Vinifikationen udføres så nænsomt som muligt med det formål at respektere frugtens egenskaber så meget som muligt.

En langsom gæring giver mulighed for at nå et alkoholindhold på hele 18%.

Vinen fremstår i glasset med en dyb rubinrød farve, livlig og strålende. Den intense bouquet byder på aromaer af kirsebærlikør, sort figen, johannesbrød, kanel og blommemarmelade sammen med subtile noter af grønne peberkorn, chokolade. Smagen er fyldig og velsmagende med kraftige og sødlige tanniner der fuldendes af en lang eftersmag med lidt vanilje fra fadlagringen.

En magtfuld vin med kræfter som en elefant! Nydes bedst ved 18 grader.

Vinen har fået 98 point af Luca Maroni

 

2 flasker – Montedidio Papias Primitivo di Manduria 2018

Montedidio Papias Primitivo di Manduria 2018, er lavet på Primitivo druer fra området Mandurien i regionen Puglia i Syditalien.

Druerne presses blidt, gennemgår en kølig maceration og fermenteres ved lav temperatur for at bibeholde friskheden i vinen. Herefter lagres vinen på nye franske egetræsfade i 12 måneder.

Duften er fyldt med noter af jordbær, hindbær, kirsebær, ribs og balsamico, komplementeret af lette krydrede noter af timian, vanilje, peber og kanel.

Smagen er fyldig og omsluttende med delikate noter af akacie, sammenflettet med solmodne bærnoter og bløde noter vanilje fra fad.

Strukturen er fløjlsblød med lette tanniner og frisk syre.

Perfekt til grill, pasta med kødsovs, simreretter mm.

Vinen holder 14,5% i alkohol.

Luca Maroni – 99 Point

4,5 Stjerner på Vivino!

Yderligere information

Land

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få mail 1-2 gange om måneden om nye vine og spændende årgange.

[]