Vollereaux Champagne Rosé de Saignée Brut

349,00 kr.

Vollereaux Champagne Rosé de Saignée Brut er en forførende smuk champagne, der udtrykker Vollereaux-familiens ekspertise og dedikation. Denne rosé champagne er skabt med en særlig metode kaldet “saignée”, der involverer en kort gæringstid med drueskallerne for at opnå den smukke rosa farve og intensiteten i smagen.

Ved første duft byder denne champagne på forførende aromaer af røde bær som jordbær og hindbær, sammen med diskrete blomsternoter. Smagen er fyldig og velafbalanceret med en imponerende frugtagtig karakter, der omfatter modne røde frugter og en subtil krydret undertone. Den fine og vedvarende mousse giver en luksuriøs mundfølelse og fremhæver kompleksiteten i vinen.

På lager

Varenummer (SKU): 5565 Kategorier: , , Product ID: 5565

Beskrivelse

Vollereaux Champagne Rosé de Saignée Brut

Vollereaux Champagne Rosé de Saignée Brut er en forførende smuk champagne, der udtrykker Vollereaux-familiens ekspertise og dedikation. Denne rosé champagne er skabt med en særlig metode kaldet “saignée”, der involverer en kort gæringstid med drueskallerne for at opnå den smukke rosa farve og intensiteten i smagen.

Ved første duft byder denne champagne på forførende aromaer af røde bær som jordbær og hindbær, sammen med diskrete blomsternoter. Smagen er fyldig og velafbalanceret med en imponerende frugtagtig karakter, der omfatter modne røde frugter og en subtil krydret undertone. Den fine og vedvarende mousse giver en luksuriøs mundfølelse og fremhæver kompleksiteten i vinen.

Vollereaux Champagne Rosé de Saignée Brut er den perfekte champagne til at fejre specielle øjeblikke og skabe mindeværdige oplevelser. Den er ideel som aperitif eller til at ledsage delikate retter som laks eller skaldyr.

Tag på en sensorisk rejse med Vollereaux Champagne Rosé de Saignée Brut og lad dens fortryllende smagsprofil og elegante udseende skabe uforglemmelige minder.

Vinen er lavet på 100% Pinot Noir, holder 12% alkohol og har 9 g/l restsukker,

 

Kort om Champagne Vollereaux

Hos Champagne Vollereaux har man lavet Champagne gennem seks generationer. Man bruger sin tid i marken og i kælderen og kan endda risikere få et hjemmesyet kældermester-forklæde i 4 års fødselsdagsgave. Man har altså Champagne i årerne, sådan som det bør være, når man har vinmarker i Eperneys fantastiske terroir og vinkælder hugget ud af Eperneys kalksten.

Champagne Vollereaux er et familieforetagende hele vejen igennem. Fra de første vinstokke som familien plantede i 1805 i landsbyen Pierre et Moussy i Marne dalen. Fra den første flaske Champagne der forlod matriklen i 1923 under Victor Vollereauxs lederskab. Til den dag i dag hvor Franck Vollereaux driver Champagne-huset, mens onklen går i marken, og søsteren Hélène udvikler husets ekstensive vinturisme.

Da Franck fyldte 4 år, havde hans mor syet et kældermester-forklæde til ham, fordi han alligevel brugte al sin tid i marken eller nede i kælderen. Som i generationerne inden – Victor, Paul-Jule, Paul, Jean-Marc og Pierre – lå det ligesom i kortene, at Franck skulle drive Champagne-huset en dag. Han selv har nu heller aldrig været i tvivl.

Champagne Vollereaux har 40 hektar beplantet med vinstokke. De står i kalksten og ler på den sydlige flanke af Eperney i Marne Valley og inkluderer 1er Cru’en PIerry. Mens Marne-dalen domineres af Pinot Noir, er Epernay undtagelsen. Champagne Vollereaux har 50% Chardonnay, 30% Pinot Noir og 20% Meunier.

For Champagne Vollereaux skal der kun to ting til for at skabe fremragende Champagne. Et godt terroir er en af dem. Evnen til at plukke druerne, når de er perfekt modne, er en egenskab nedarvet gennem generationer og en del af familiens DNA.

Den anden ting der skal til for at skabe fremragende Champagne, er evnen til at blende. Vollereauxs 200 år gamle kælder er hugget ud af Epernays kalksten og det sted, hvor traditionerne forfines. Man har ladet et par moderne druepressere komme ind for at stå side om side med de gamle – begge typer anvendes. Her fordyber Franck Vollereaux sig i den ædle kunst at blende, inden Champagnerne får sit liv gennem den enestående ’metode traditionelle’ (engang kendt som Champagne-metoden).

Yderligere information

Årgang

Alkohol %

Druer

Land

Rating

Vintype

[]