Om Globalwines

Globalwines blev stiftet efter en årelang passion for vin. Alt for mange udlandsture til vingårde hvor kufferten hjem i flyet var fyldt til randen og ofte lidt over med vine.

Herfra kom ideen til selv at importere vin og sælge. Alt for mange gange har man smagt noget lækkert i udlandet, som man ikke har kunne få finger i hjemme, og med den begrænset kuffert kapacitet i flyet måtte der gøres noget ved det.

Konceptet er simpelt: Import af vin fra vingårde som virkelig går op i deres værk. Oftest meget små vinhuse, som har vildt imponerende vin som man typisk ikke finder andre steder på de danske hylder.

En del af konceptet er også at prisen skal kunne måle sig med udlandet, trods højere afgifter og moms herhjemme. Vi ønsker ikke sindssyge tilbud eller vanvittige førpriser. Hos os får du en god pris allerede ved 1 flaske, enkelte flasker kan du mixe din egen kasse af 6 eller 12 forskellige flasker for at få den bedst mulige pris.

Som en del af vores sortiment har vi også vine fra andre importører i Danmark. Danmark er et af de lande i verden med flest vinimportører. Vi er ikke blege for at udvælge noget til vores eget sortiment som andre før os har fået til landet. Hertil er vi ikke for gode til at sætte noget på hylderne som vi ikke selv har fundet i udlandet inden.

De bedste hilsner

Christian Wolff-Sneedorff

GlobalWines

[]