Smagekasser

Viser alle 15 resultater

 • view Tilbud Caleuche Smagekasse 6 Flasker - Bland Selv

  Caleuche Smagekasse 6 Flasker – Bland Selv

  Caleuche Smagekasse 6 Flasker – Bland Selv

  Caleuche Smagekasse 6 Flasker – Bland Selv, er den ultimative kasse til dig, der selv vil bestemme hvilke lækre vine fra Caleuche du gerne vil blande til en kasse med 6 flasker. Bland lige som du lyster af deres 5 rødvine og få 6 flasker til bare kr. 450. Om du er til 6 flasker Malbec eller om du vil prøve 2 af hver af Malbec, Merlot og Cabernet Sauvignon er op til dig. Skal du have flere end 6 flasker, ligger du bare kassen to gange i kurven.

  Du har mulighed for at vælge mellem deres 5 dejlige rødvine. Læs mere om dem herunder og vælg antal flasker af hver.

  Original price was: 534,00 kr..Current price is: 450,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud Vin For begyndere Podcast - Tokaj Smagekasse

  Vin For begyndere Podcast – Tokaj Smagekasse

  Vin For begyndere Podcast – Tokaj Smagekasse

  Vin For begyndere Podcast – Tokaj Smagekasse, er lavet i samarbejde med den ultra populære podcast omkring vin. I Afsnit 36 som udkom 22. september smager Jonas og René på tre vine vi har leveret til dette afsnit. Vi har i anledning af dette afsnit valgt at denne smagekasse er med gratis fragt, så man har muligheden for at smage sig igennem det bedste fra Ungarn i selskab med podcasten, du skal blot vælge feltet “gratis fragt” når du går til betaling.

  Alle 3 vine kommer fra den meget lille vingård TR Wines i Tokaj regionen i Ungarn.

  OBS: vin 1 smager de på årgang 2019 i podcasten, den er sidenhen blevet udsolgt. Det er årgang 2022 som indgår i smagekassen nu.

  Original price was: 627,00 kr..Current price is: 549,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud

  Tiraki Smagekasse 6 fl.

  Tiraki Smagekasse 6 fl.

  I denne Tiraki Smagekasse 6 fl. har vi samlet 2 af hver vin fra Tiraki så man kan få øjene op for dette fantastiske vinhus og deres lækre vine lavet på Sauvignon Blanc, Pinot Noir og Chardonnay.

  I kassen får man 2 af hver vin

  • 2 flasker Tiraki Sauvignon Blanc 2022
  • 2 flasker Tiraki Pinot Noir 2021
  • 2 flasker Tiraki Chardonnay 2022
  Original price was: 1.094,00 kr..Current price is: 849,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud Paolo Cottini Valpolicella Smagekasse 6 Flasker

  Paolo Cottini Valpolicella Smagekasse 6 Flasker

  Paolo Cottini Valpolicella Smagekasse 6 Flasker

  Paolo Cottini Valpolicella Smagekasse 6 Flasker får du alt det bedste fra Paolo Cottini, vinhuset i hjertet af Valpolicella Classico.

  Med i smagekassen er selvfølgelig de 3 klassiske vine fra Valpolicella: Amarone, Ripasso og Valpolicella. Med i kassen får du også 3 af Paolo’s andre vine, hans egen fortolkning på det bedste man kan lave i Valpolicella udenfor DOC og DOCG vinene. I dette tilfælde hans helt egne rødvin “Paco” hans egen hvidvin Lugana, og så deres mousserende vin Zore som er lavet på 100% Corvina (Blanc de noir).

  Du kan læse mere om hver enkelt vin herunder.

  Original price was: 1.094,00 kr..Current price is: 999,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud Bodega Chacra Smagekasse 6 flasker

  Bodega Chacra Smagekasse 6 Flasker

  Bodega Chacra Smagekasse 6 Flasker

  I denne “Bodega Chacra Smagekasse 6 Flasker” får du virkelig value for money. Vi har samlet 3 flasker af hhv Barda og Cincuenta y Cinco i denne fantastiske smagekasse.

  Folkene bag Bodega Chacra er de samme som står bag ikonet Tenuta San Guido som banede vejen for italiensk vin med SASSICAIA – Nu gør familien det igen med CHACRA i Patagonien og baner vejen for fremtidens Pinot Noir! Den perfekte symbiose mellem bourgognes elegance og Patagoniens intense frugt! Vinene er tilmed økologiske og biodynamiske og leverer ENORM value for money.

  I en verden hvor god Bourgogne efterhånden er ved at blive umuligt at opdrive til priser der er til at betale er Chacra virkelig et fantastisk alternativ som rent faktisk er til at betale. For bare kr 199, og 350 for disse to vine, kan man få smagen af Bourgogne Grand Cru for en tiendedel af prisen.

  Chacra havde også i 2020 den fornemme ære at deres vin Treinta y Dos vandt WINE OF THE YEAR 2020 hos James Suclking. Denne vin er desværre efterfølgende blevet umulig at opdrive, men det siger lidt om kvaliteten hos Bodega Chacra. De to vine i denne smagekasse har da også fået hhv 93 og 98 point. Så de kommer godt efter det.

  Original price was: 1.647,00 kr..Current price is: 1.399,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud Smagekasse Ramos-Paul 3 stk 2005 & 3 stk 2006

  Smagekasse Ramos-Paul 3 fl. 2005 & 3 fl. 2006

  Smagekasse Ramos Paul

  3 flasker Ramos Paul 2005 og 3 flasker Ramos Paul 2006 Samlet pris kun kr 1.500

  Vi har lavet denne smagekasse så man kan smage de to vine op mod hinanden. Der er en mindre forskel på de to vine, bla. deres lagring på fad i hhv 18 og 36 måneder. Der er også forskel på druesammensætningen i de to årgange.

   

  Original price was: 1.770,00 kr..Current price is: 1.500,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud Belle Glos smagekasse 4

  Belle Glos Smagekasse “Den Lille” 4 Flasker

  Belle Glos Smagekasse “Den Lille” 4 Flasker

  Belle Glos Smagekasse “Den Lille” 4 Flasker er en perfekt indgangsvinkel hvis du altid gerne har ville smage de forskellige vine fra Belle Glos.

  Her har vi samlet 4 af deres bedste vine i en mini smagekasse med én flaske af hver. Dette er Power Pinot Noir når det er helt i toppen!

  Du får i denne smagekasse virkelig mulighed for at smage de forskellige terroirs af deres vine som er fra Monterey, Russian River Valley og Santa Barbara.

  Kassen består af:

  1 fl. Belle Glos Las Alturas Pinot Noir 2021

  1 fl. Belle Glos Eulenloch Pinot Noir 2020

  1 fl. Belle Glos Dairyman Pinot Noir 2020

  1 fl. Belle Glos Balade Pinot Noir 2022

  Original price was: 1.784,00 kr..Current price is: 1.500,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud Brunello Camigliano Smagekasse 6 Flasker

  Brunello Camigliano Smagekasse 6 Flasker

  Brunello Camigliano Smagekasse 6 Flasker

  I denne “Brunello Camigliano Smagekasse 6 Flasker” har vi samlet 2 flasker af hver af de 3 Brunelloer fra Camigliano, så nu har du mulighed for at smage dig igennem noget af det bedste Brunello til prisen. Prøv om du kan smage forskel på deres 3 varianter, på trods af de er lavet af samme hus, sted, vinmager etc. Dette er Brunello der sagtens kan drikkes nu, men især deres topvin “Paesaggio Inatteso” fra top-året 2016 kan gemmes mange år endnu.

  Brunello di Montalcino bliver ofte omtalt som Italiensk vins fornemste “ambassadør”, hvilket ikke er uden grund! Brunello kan dateres tilbage til det 14. århundrede, men er i dag mest kendt for at producere nogle af Italiens dyreste og mest komplekse vine. Den geografiske placering i Toscana, giver nogle helt unikke vine, som hvert år scorer topkarakterer hos de internationale vinanmeldere.

  Med i smagekassen får du:

  2 Flasker Brunello di Montalcino Paesaggio Inatteso Camigliano 2016

  2 Flasker Brunello di Montalcino Camigliano 2017

  2 Flasker Brunello di Montalcino San Biagio Camigliano 2017

  Original price was: 1.854,00 kr..Current price is: 1.599,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud Pinot Noir Smagekasse 6 Flasker

  Pinot Noir Smagekasse 6 Flasker

  Pinot Noir Smagekasse 6 Flasker

  Vi har samlet det bedste fra USA, Argentina, New Zealand og selvfølgelig Frankrig i denne “Pinot Noir Smagekasse 6 Flasker”

  Kassen består af 6 forskellige flasker som hver udtrykker noget helt specielt fra det område vinen kommer fra.

  I Argentina har vi valgt det verdenskendte vinhus Chacra. En vin som udtrykker klassisk Pinot Noir på en helt fantastisk måde. Her får man det bare til penge der er til at betale i modsætning til meget Bourgogne vin.

  Fra USA skal vi til Vivino’s favorit Belle Glos og Caymus. Belle Glos med sin helt egen fede, fyldige voldsomme stil. Caymus er kendt for deres Cabernet Sauvignon, men deres Pinot kan også noget helt spicielt, klassisk amerikansk stil med god power i.

  Fra New Zealand har vi Tiraki. De er mest kendt for deres Sauvignon Blanc, men deres Pinot er på et virkelig højt niveau. En mere afrundt stil, end de to fra USA, med gode krydderier, en smule fad og en overflod af frugtige bær.

  Ingen Pinot Noir kasse uden et smut til Bourgogne selvfølgelig! to super eksempler fra hhv Domaine Henri Clerc og Domaine Pierre Gelin.

  Original price was: 1.916,00 kr..Current price is: 1.600,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud

  Bodega Chacra Smagekasse 12 flasker spar 15%

  Bodega Chacra Smagekasse 12 flasker spar 15%

  Bodega Chacra Smagekasse 12 flasker spar 15%. Mix din egen kasse med 12 flasker Bodega Chacra og spar 15% på normalprisen. Du bestemmer helt selv hvilke 12 flasker du ønsker i din egen Chacra kasse.

  Du får i denne smagekasse virkelig mulighed for at smage de forskellige terroirs af alle deres vine. Lige fra deres entry level Pinot Noir til deres 100 Point ikonvin “Treinta y Dos”

  Folkene bag Bodega Chacra er de samme som står bag ikonet Tenuta San Guido som banede vejen for italiensk vin med SASSICAIA – Nu gør familien det igen med CHACRA i Patagonien og baner vejen for fremtidens Pinot Noir! Den perfekte symbiose mellem bourgognes elegance og Patagoniens intense frugt! Vinene er tilmed økologiske og biodynamiske og leverer ENORM value for money.

  I en verden hvor god Bourgogne efterhånden er ved at blive umuligt at opdrive til priser der er til at betale er Chacra virkelig et fantastisk alternativ som rent faktisk er til at betale. Både deres Pinot Noir og deres Chardonnay er i toppen af hvad du kan opdrive fra Argentina. Det hele er med i denne smagekasse.

   

  Fra 2.711,50 kr. Vælg muligheder
 • view Tilbud Caymus Smagekasse Value 6 Flasker

  Caymus Smagekasse Value 6 Flasker

  Caymus Smagekasse Value 6 Flasker

  I Caymus Smagekasse Value 6 Flasker har vi samlet en super kasse til dem som gerne vil prøve den ikoniske producent af, uden at springe pengepungen. I denne smagekasse får man deres ikoniske Caymus Cabernet Sauvignon, og deres Caymus Zinfandel.

  I manges øjne og ganer er Caymus Vineyards den mest ikoniske producent af californisk Cabernet. Det er vin med al den saft og kraft, man kan ønske sig, men uden at det bliver endimensionelle, overkogte frugtbomber. Og lad os lige få med at Caymus Cabernet Sauvignon Special Selection er den eneste vin, der nogensinde er blevet kåret til årets vin af Wine Spectator to gange. Så de ved godt, hvad de laver hos Caymus.

  Selvom denne kasse er en value kasse har alle vinene fået rigtig fine ratings med på vejen på Vivino i from af 3,9 – 4,0 – 4,1 – 4,3 – 4,4 og 4,5 stjerner

  Original price was: 2.294,00 kr..Current price is: 2.049,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud Belle Glos Smagekasse 6 flasker spar 10%

  Belle Glos Smagekasse 6 flasker spar 15%

  Belle Glos Smagekasse 6 flasker spar 15%

  Belle Glos Smagekasse 6 flasker spar 15%. Mix din egen kasse med 6 flaske Belle Glos og spar 15% på normalprisen. Du bestemmer helt selv hvilke 6 flasker du ønsker i din egen Belle Glos kasse.

  Du får i denne smagekasse virkelig mulighed for at smage de forskellige terroirs af alle deres vine. Lige fra Santa Barbara til Napa Valley og alt derimellem.

  Fra 2.014,50 kr. Vælg muligheder
 • view Tilbud

  Bodega Chacra PREMIUM Smagekasse 12 Flasker

  Bodega Chacra PREMIUM Smagekasse 12 Flasker

  I denne “Bodega Chacra PREMIUM Smagekasse 12 Flasker” får du alt det bedste fra Chacra. Med i denne kasse kommer også deres vildeste vin “Treinta y Dos”. Denne vin var nr 1 på James Sucklings liste i 2020. Så her får du lov at smage noget af det bedste ikke bare i Argentina, men i hele verden. Uhyr lille produktion, vi har derfor også kun haft mulighed for at lave 6 stk af denne smagekasse.

  Folkene bag Bodega Chacra er de samme som står bag ikonet Tenuta San Guido som banede vejen for italiensk vin med SASSICAIA – Nu gør familien det igen med CHACRA i Patagonien og baner vejen for fremtidens Pinot Noir! Den perfekte symbiose mellem bourgognes elegance og Patagoniens intense frugt! Vinene er tilmed økologiske og biodynamiske og leverer ENORM value for money.

  I en verden hvor god Bourgogne efterhånden er ved at blive umuligt at opdrive til priser der er til at betale er Chacra virkelig et fantastisk alternativ som rent faktisk er til at betale. Både deres Pinot Noir og deres Chardonnay er i toppen af hvad du kan opdrive fra Argentina. Det hele er med i denne smagekasse.

  Deres ratings taler da også for dig selv. 93, 94, 96, 98 og 98 Point er helt uhørt. Lige fra deres entry level vine til deres flagskib høster år efter år gode ratings.

  Prisen for denne kasse er også helt i bund. Den er lavere end hvad du finder af 6 og 12 flaske priser hos importøren! Det er altså uhørt!

  Original price was: 3.994,00 kr..Current price is: 3.199,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud Caymus Smagekasse Premium 6 Flasker

  Caymus Smagekasse Premium 6 Flasker

  Caymus Smagekasse Premium 6 Flasker

  I Caymus Smagekasse Premium 6 Flasker har vi samlet en super kasse til dem som gerne vil prøve det bedste af det bedste fra Caymus og derfor også Californien.

  I manges øjne og ganer er Caymus Vineyards den mest ikoniske producent af californisk Cabernet. Det er vin med al den saft og kraft, man kan ønske sig … men uden at det bliver endimensionelle, overkogte frugtbomber. Og lad os lige få med at Caymus Cabernet Sauvignon Special Selection er den eneste vin, der nogensinde er blevet kåret til årets vin af Wine Spectator to gange. Så de ved godt, hvad de laver hos Caymus.

  Caymus Cabernet Sauvignon Special Selection er familiens topvin med druer fra de absolut bedste plots på markerne. Vi er ude i en mørk og intens stil, der især fremkommer ved at lade druerne hænge en anelse længere end normalt, inden de høstes. Det er en metode, der kræver is i maven. For hvis vinteren lige pludselig sætter tidligt ind, tager udbyttet stensikkert skade.

  Her har vi altså en smagekasse hvor vinene på Vinivo alle sammen har fået vanvittige ratings! 3,9 – 4,4 – 4,4 – 4,4 – 4,5 og 4,6! stjerner

  Original price was: 4.366,00 kr..Current price is: 3.799,00 kr.. Tilføj til kurv
 • view Tilbud

  Belle Glos Smagekasse “Den Store” 12 Flasker

  Belle Glos Smagekasse “Den Store” 12 Flasker

  Belle Glos Smagekasse “Den Store” 12 Flasker er en perfekt indgangsvinkel hvis du altid gerne har ville smage de forskellige vine fra Belle Glos.

  Her har vi samlet 4 af deres bedste vine i en smagekasse med tre flasker af hver. Dette er Power Pinot Noir når det er helt i toppen!

  Du får i denne smagekasse virkelig mulighed for at smage de forskellige terroirs af deres vine som er fra Monterey, Russian River Valley og Santa Barbara.

  Kassen består af:

  3 fl. Belle Glos Las Alturas Pinot Noir 2021

  3 fl. Belle Glos Eulenloch Pinot Noir 2020

  3 fl. Belle Glos Dairyman Pinot Noir 2020

  3 fl.  Belle Glos Balade Pinot Noir 2022

  Original price was: 5.352,00 kr..Current price is: 3.950,00 kr.. Læs mere
[]