Ramos-Paul 2005

Tilbud

Original price was: 295,00 kr..Current price is: 225,00 kr..

Ramos-Paul 2005

Ramos-Paul 2005 har flere lag med en intens rubin rød farve. Meget lys med masser af gardiner, hvilket gør at vi forventer en vis blødhed i ganen.

Vinen dufter af aromaer af modne sorte frugter som samles til perfektion med lækre krydderier. Dens udvikling i glasset fører til mere komplekse noter, hvor guddommelige chokolade og brændt træ giver en fantastisk velholdende duft.

Vinen smager som en eksplosion af power lige når den kommer i munden første gang. Smagen har en lang eftersmag af friskhed, mens den stadig holder en imponerende struktur. 

På lager

Varenummer (SKU): 2313 Kategorier: , , , Product ID: 2313

Beskrivelse

Ramos-Paul 2005

Topvinen og første årgang af Ramos-Paul 2005. Produceret af vinhuset af samme navn.

Høstet i 2005, derefter har den tilbragt 18 måneder på franske egetræsfade hvorfra 80% af dem var nye. Vinen er kommet på flaske i 2008 hvor den har tilbragt 7 år yderligere før den kom til salg på markedet. En del af filosofien er først at frigive vinen når de reelt er klar til at blive drukket, derfor har denne årgang også været 10 år undervejs før den kom på markedet.

Vinen er lavet på 55% Tempranillo, 25% Cabernet Sauvignon, 10% Syrah og 10% Merlot.

Vinen har flere lag med en intens rubin rød farve. Meget lys med masser af gardiner, hvilket gør at vi forventer en vis blødhed i ganen. Vinen dufter af aromaer af modne sorte frugter som samles til perfektion med lækre krydderier. Dens udvikling i glasset fører til mere komplekse noter, hvor guddommelige chokolade og brændt træ giver en fantastisk velholdende duft. Vinen smager som en eksplosion af power lige når den kommer i munden første gang. Smagen har en lang eftersmag af friskhed, mens den stadig holder en imponerende struktur. 

En helt igennem lækker vin som har fået tid både på fad og i flasken, så den er helt perfekt, nu hvor den er kommet til salg.

Vinen har fået 4,2 i rating på Vivino

Vinen har fået 91 point af Robert Parker

Yderligere information

Vægt1,35 kg
Land

Druer

Vintype

Rating

Årgang

Alkohol %

[]