Treana Blanc 2020

250,00 kr.

Treana Blanc 2020

Treana Blanc 2020 er en lækker fyldig Rhone-blanding af Viognier, Marsanne og Roussanne, med aromaer af hvid fersken og abrikos. Aromaerne eksploderer i munden og fletter sig smukt sammen med citronskal og frisk appelsinblomst smag. Den rige og olieagtige mundfølelse vægter vinen gennem den lange cremede finish. Et lyst stænk af syre balancerer denne godt afrundede hvidvin.

Druerne til denne vin er hvide Rhône-sorter fra den nordlige ende af Monterey County, Central Monterey County og i Templeton Gap-distriktet. Alle steder har meget forskellige mikroklimaer, men har fællestræk: køligere temperaturer og maritime brise. 2020 sæsonen var ret typisk gennem foråret. Sommeren bragte varme dage med periodiske hedebølger. Dette mønster udvidede sig ind i efteråret, hvilket hjalp med bærmodning, modning og gyldne skind, hvilket gav koncentrater smag og mundfornemmelse til blandingen.

4,1 Stjerner på Vivino

På lager

Varenummer (SKU): 3967 Kategorier: , , Product ID: 3967

Beskrivelse

Treana Blanc 2020

Treana Blanc 2020 er en lækker fyldig Rhone-blanding af Viognier, Marsanne og Roussanne, med aromaer af hvid fersken og abrikos. Aromaerne eksploderer i munden og fletter sig smukt sammen med citronskal og frisk appelsinblomst smag. Den rige og olieagtige mundfølelse vægter vinen gennem den lange cremede finish. Et lyst stænk af syre balancerer denne godt afrundede hvidvin.

Druerne til denne vin er hvide Rhône-sorter fra den nordlige ende af Monterey County, Central Monterey County og i Templeton Gap-distriktet. Alle steder har meget forskellige mikroklimaer, men har fællestræk: køligere temperaturer og maritime brise. 2020 sæsonen var ret typisk gennem foråret. Sommeren bragte varme dage med periodiske hedebølger. Dette mønster udvidede sig ind i efteråret, hvilket hjalp med bærmodning, modning og gyldne skind, hvilket gav koncentrater smag og mundfornemmelse til blandingen.

Druerne til Treana Blanc 2020 blev presset i hele klaser, og saften blev afkølet for at lade de faste stoffer bundfælde sig. Efter bundfældning blev saften overført til franske egetræsfade til gæring, hvoraf 50 % blev brugt to gange, 25 % blev brugt én gang, og 25 % var neutrale. Vinen har lagret på bærmen i næsten fjorten måneder, før den blev blendet i begyndelsen af ​​januar 2022. Blandingen blev lagret sammen i endnu en måned indtil aftapning i slutningen af ​​februar 2022.

4,1 Stjerner på Vivino

Yderligere information

Vægt1,62 kg
Årgang

Land

Vintype

Alkohol %

[]