Quinta Seara d’Ordens Ruby Reserva

149,00 kr.

Quinta Seara d’Ordens Ruby Reserva

Quinta Seara d’Ordens Ruby Reserva er en dejlig Ruby reserva med en intens smag af bær som giver en god fyldig portvin. Druerne stammer fra 3 forskellige høstninger og der er således tale om et blend som er ca 3 år i gennemsnit. I vinen indgår der LBV som er blevet fodtrådt og har ligget på egetræsfade. Det er således en Ruby reserve af meget høj kvalitet!

Portvinen er klar til at drikke nu, men kan fint holde sig i nogle år. Den er filtreret og vil derfor ikke blive bedre af at ligge.

Nyd den som den er, eller prøv at drikke den sammen med noget blåskimmelost, rødt kød eller lidt mørk chokolade.

På lager

Varenummer (SKU): 3882 Kategorier: , , Product ID: 3882

Beskrivelse

Quinta Seara d’Ordens Ruby Reserva

Quinta Seara d’Ordens Ruby Reserva er en dejlig Ruby reserva med en intens smag af mørke bær som giver en god fyldig portvin. Druerne stammer fra 3 forskellige høstninger og der er således tale om et blend som er ca 3 år i gennemsnit. I vinen indgår der LBV som er blevet fodtrådt og har ligget på egetræsfade. Det er således en Ruby reserve af meget høj kvalitet!

Portvinen er klar til at drikke nu, men kan fint holde sig i nogle år. Den er filtreret og vil derfor ikke blive bedre af at ligge.

Nyd den som den er, eller prøv at drikke den sammen med noget blåskimmelost, rødt kød eller lidt mørk chokolade. Den passer også meget fint til andre søde desserter.

 

Quinta Seara d’Ordens

Quinta Seara d’Ordens i Poiarers PRG tæt ved Régua er en familievirksomhed med rødder tilbage til 1870´erne hvor familien købte Quintaen, som i dag råder over 60 Ha.

Som følge af nye regler efter Portugals medlemskab af EU, blev det muligt fra Seara d´Ordens at producere og sælge portvine og bordvine i eget navn i stedet for at skulle sælge druerne til de større portvinshuse. I 1992 begyndte de derfor deres egen produktion.

I år 2000 foretog familien et generationsskifte således at de 3 brødre Antonio, José og Fernando Moreira overtog Quintaen efter deres far.  Deres far João Leite Moreira er arkitekten bag at familien og deres Quinta er gået fra at være landmænd der dyrkede druer til at blive producent af vine med høj kvalitet.

Seara d’Ordens startede som et Ruby hus med stærk fokus på deres Vintage og LBV. Deres første LBV kom i 1996, mens den første Vintage kom i år 2000. Sidenhen er produktionen udvidet og i dag laver Seara d’Ordens også lækre Tawny i både 10, 20 og 30 års.

Yderligere information

Vægt1,36 kg
Årgang

Land

Vintype

Alkohol %

[]